Psiha i seks Seks i veze 26. lipnja 2020.

Kako se muškarci stvarno osjećaju kada žene masturbiraju ili koriste vibratore tijekom seksa

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"To mi pokazuje koliko mi zapravo ona vjeruje i koliko je slobodna i opuštena kada je sa mnom", rekao je jedan čitatelj.

Dok se mnoge žene bez srama 'hvataju u koštac' sa seksualnim igračkama, kako kad su same s partnerom  još uvijek imaju dozu srama. I premda smo, kao društvo, nešto više seksualno pozitivni i otvoreniji nego što smo bili, recimo, prije deset godina, još je dugačak put pred nama, prenosi Cosmopolitan UK.

Jedna glavna prepreka koju trebamo prevladati jest ideja da žene koje koriste vibratore tijekom seksa na taj način zamjenjuju ili 'odguruju' svog partnera. Ili ideja da žena, koja voli uz seks i samostalno masturbirati ili se jednostavno dodirivati, čini nešto loše.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Srećom, o ovoj temi otvorila se kratka rasprava, a Cosmopolitan UK ti donosi nekoliko odgovora njihovih korisnika i čitatelja koji su dali svoje mišljenje o tome kako se osjećaju kada djevojke masturbiraju, smeta li im to te pogađa li to njihov ego? Evo što su rekli...

  1. "Odlično mi je to. Veoma seksi i zavodljivo. Neću uvijek znati, sigurno ne za vrijeme prvog seksualnog odnosa i još nekoliko njih, pravilno pritisnuti 'njezine 'gumbe' odnosno točke koje njoj najviše odgovaraju. Ali, ako mi ih ona pokaže sama, mogu obratiti pažnju, naučiti od nje, i početi se baviti pravim područjima, koristiti drugu vrstu dodira ili koristiti pravu igračku na pravi način kako bi uživala i ona, a i ja."
    Možda te zanima... 7 zdravih razloga zašto bi već večeras trebala - masturbirati Psiha i seks
  2. "Bio sam sa ženama koje su svršile poprilično lako i brzo, a bio sam i s onima koje nikako da dođu do vrhunca. Sve dok postoji komunikacija, za mene nema problema. Također, napaljujuće gledati djevojku kako sama uzima 'posao u svoje ruke'. Pogotovo ako se radi o nekoj vrsti vezivanja ili nove igračke. No, ako ona za vrijeme seksa posegne za vibratorom, s čudnim izrazom, odnosno nezadovoljavajućim izrazom na svojem licu, možda ću biti malo povrijeđen. Barem na trenutak, no zato naglašavam kako je komunikacija ključna u tim situacijama."
    Možda te zanima... Osam najčešćih razloga zbog kojih muškarci vezu žele držati u tajnosti Psiha i seks
  3. "Sjajno. To mi pokazuje koliko mi zapravo ona vjeruje i koliko je slobodna i opuštena kada je sa mnom, za vrijeme ovog našeg intimnog trenutka."
    Možda te zanima... 'Svoj prvi orgazam doživjela sam s 27 godina - uz pomoć vibratora' Psiha i seks
  4. "Ne smeta mi. Lijepo mi je vidjeti ju, ako potpuno uživa sama u sebi. Ipak, kako bi voljela nekog drugog, prvo moraš voljeti i sebe, tako da za mene u tome nema ništa loše. Ako ima dovoljno samopouzdanja i ako je opuštena, neka započne. Ako išta, taj njen postupak zaintrigirat će me i zasigurno neće loše utjecati na moj ego."
    Možda te zanima... 8 stvari koje muškarci rade jedino s ženom koju vole Psiha i seks
  5. "Nikad mi se nije dogodilo, ali volio bih vidjeti i doživjeti to.
  6. "Nemam problema s tim. Ljudi bi trebali znati da sve žene nisu iste kada je riječ o doživljavanju vrhunca. Vanjski dio vagine je različitih oblika i veličina, a osjetljivost svake žene varira. Mnogi faktori mogu uzrokovati na to koliko će joj trebati da dođe do vrhunca, a ako joj treba malo pomoći ili jednostavno želi ubaciti nešo novo u našu rutinu - ja sam za."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.