Psiha i seks Seks i veze 29. kolovoza 2021.

8 stvari koje muškarci rade jedino s ženom koju vole

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nemoj se dvoumiti. Pročitaj koji su to znakovi koji će odati voli li te zaista tvoj partner.

Muškarci i žene pokazuju da im je stalo na vrlo različite načine. Ako je muškarac voljan javno pokazati svoju ljubav prema ženi, onda je to jedan od znakova da je on veoma ozbiljan kada je u pitanju njihova veza, prenosi portal Family Today. Nadalje, navode kako je potrebna ekstremna razina ranjivosti da bi čovjek pokazao i izrazio točno ono što osjeća u tako velikim razmjerima. No, osim spomenutog načina, postoji ih još nekoliko.

Možda te zanima... 7 muškaraca opisalo je što ljubav predstavlja za njih Psiha i seks

Sluša te

Ako ikad pomisliš da se muškarci ponekad ponašaju poput djece, nisi u potpunosti u krivu. Većina muškaraca koncentrira se samo na stvari koje ih zanimaju i oko kojih su strastveni. Ako te voli, tvoj glas je glazba za njegova uha i sve što moraš učiniti je reći nešto što je doista važno i on će svoju pažnju usmjeriti tebi.

Čovjek koji te zaista voli ne samo da će te čuti, već će obratiti pažnju i na tvoje riječi. Primijetit ćeš da slijedi tvoje savjete i poštuje tvoje misli.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Ponekad se prepire s tobom

Da, i ovo je točno. Prepiranje ili svađa nije uvijek znak lošeg perioda u vezi. Ako te zaista voli i ulaže u vaš zajednički odnos, onda će on i odvojiti vrijeme za prepirke, rasprave i pronalazak rješenja. Povremene rasprave su znak da i on želi učiniti nešto po određenom pitanju te da i on želi da stvari funkcioniraju najbolje kako mogu. Važno je pronaći sredinu koja odgovara za vas oboje.

Možda te zanima... 9 seksualnih maštarija tvog muškarca koje ti ne želi otkriti Psiha i seks

Ponekad se žrtvuje za tvoju sreću

Ovo je jedan od najvećih znakova da muškarac voli ženu. Ako promijeni svoje planove, koji njega usrećuju i napravi nove, koji će usrećiti tebe, pokazuje ti da te voli i poštuje, te da je spreman tebe postaviti na prvo mjesto. No, to naravno ne bi trebala iskorištavati kako bi dobila uvijek ono što ti želiš, a odlično bi bilo kada bi pronašli određenu sredinu, odnosno kompromis te kada bi i ti to nekad napravila za njega.

Bori se za tvoju ljubav

Zaljubljeni muškarac borit će se iz sve snage za ljubav koju osjeća prema tebi. On je zbog tebe sretan i ti si stoga posljednje što on želi izgubiti u svojem životu.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Ponosan je na tvoja dostignuća

Kad muškarac voli ženu, sve što ona čini on osjeća i vidi i kao svoje postignuće. Ponos koji osjeća majka kada vidi svoje dijete da je prohodalo ili progovorilo ili napravilo nešto novo što i njega samog usrećuje nešto je s čim bi se to moglo usporediti. Zaljubljeni muškarac ne natječe se s voljenom ženom, već ju podupire i usmjerava prema naprijed te zajedno s njom kroči u nove pobjede.

Misli da si lijepa čak i kada se ti tako ne osjećaš

Kad muškarac voli ženu, ona je za njega lijepa bez obzira na sve. Muškarac na ženi koju voli ne gleda samo fizički izgled, već i druge faktore koji utječu na ženinu ljepotu i to je jedino bitno. Za njega ti si savršena nevezano jesi li odjevena u haljinu i salonke ili si u trenirci i s kosom zavezanom u repu.

Možda te zanima... 10 razloga zbog kojih mnogi muškarci ne žele emotivno snažne žene Psiha i seks

Mari za tvoje prijatelje i obitelj jer su oni tebi bitni

Zaljubljeni muškarac shvaća da su tebi tvoji prijatelji i obitelj važni, a kada su oni sretni, onda si i ti sretna. Stoga, ako te voli, on će pažljivo slušati dok pričaš o njima i prepoznat će njihovu važnost u tvojem životu. nadalje, ako je potrebno, on će se ponuditi za pomoć ili će navesti rješenje njihovih problema s istinskim zanimanjem i s istinskom voljom za pomoć ako im to ikada bude potrebno.

Ne boji se biti ranjiv pred tobom

Muškarci ne vole biti ranjivi - nikad - ali ako te voli, neće imati problema pokazati ti da se boji izgubiti te.

Možda te zanima... Što muškarci zapravo žele kada je u pitanju seks? 8 ključnih točaka Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.