Psiha i seks Moje emocije 17. rujna 2020.

10 razloga zbog kojih mnogi muškarci ne žele emotivno snažne žene

Foto: Guliver Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Što je žena, kako bi se u žargonu reklo "dublja" i emotivno stabilnija teže pronalazi partnera. Iako daje priliku muškarcima i izlazi iz veze koje ne uspijevaju jer muškarci ne mogu podnijeti njezin intenzitet. Jednostavno nisu svi muškarci dovoljno snažni da podnesu duboke žene, evo zašto.

  • Postavlja izravna pitanja i ne podnosi površnu konverzaciju - ne ustručava se već na prvom sastanku zagrebati ispod površine i postavljati partneru osobna i filozofska pitanja.
  • Iskrena je - na postavljena pitanja odgovara iskrenim odgovorima i isto očekuje od partnera.
  • Zna što želi - nisu joj potrebni izlasci istraživanja da bi shvatila kakvog muškarca žele, kad ga sretne ona jednostavno zna.
  • Želi duboku vezu - želi sa svojim partnerom voditi duge razgovore o njegovoj prošlosti, strahovima i radostima te mu oplemeniti život. Od veze očekuje puno više od toga da se svodi na puku zabavu.
  • Ne boji se intimnosti - .ne skriva se da ne bi bila povrijeđena niti misli da će joj partner oduzeti slobodu i učiniti je ranjivom.
  • Ona vidi i zna - vrlo brzo shvati kakav je muškarac i što ga čini ranjivim. Čak i ako se muškarac osjeća nelagodno, ona ne skriva da shvaća tko je on i želi da se pokazuje u pravom svjetlu. Ne želi lažno predstavljanje.
  • Čezne za dosljednošću - nedosljednost i igrice gase njezinu strast. Ona zna da put do čvrste veze vodi kroz dosljednost.
  • Intenzivna je - svjesna je da nekad zna biti malo napadna jer su i njezine misli i emocije intenzivni. Ni prema čemu u svom životu nije indiferentna, a nisu svi u stanju podnositi taj intenzitet.
  • Voli duboko - ako je muškarac ne voli duboku, ona odlazi. Nije sposobna za površne veze ili je u vezi ili tu osobu smatra prijateljem, za nju ne postoji treća opcija kad su ljubavni odnosi u pitanju. Ona zna kad joj se netko daje na pola i uspije se maknuti iz takvog odnosa.
  • Ne čeka zauvijek - ako je muškarac neodlučan i oklijeva da joj se preda, ona ga neće čekati. Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga tko je ne želi dovoljno. Ako ne može ostvariti posebnu vrstu ljubavi, radije bira samoću.

24 razlike između dobre i loše veze

Možda te zanima... 15 navika koje žene sa savršenom kožom rade svaki dan Ljepota i relax

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.