Psiha i seks Seks i veze 17. prosinca 2018.

Kako procijeniti hoće li seks s njim biti dobar?

Poze za ženski orgazam
Foto: Guliver/Shutterstock Dobar seks nadilazi vaginalni odnos, a da bi postigle orgazam, većini žena je potrebna stimulacija klitorisa
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postoji li uopće način da se provjeri zadovoljstvo seksom prije nego što se skine odjeća? Psiholozi tvrde da postoji. Pa primijeni njihove trikove i odredi je li muškarac vrijedan truda.

  • PRVO PITANJE: Pitaj ga je li ikad sanjario o uspinjanju na Himalaju. Što je muškarac odvažniji izvan kreveta, bilo da to znači isprobavanje novih jela ili ekstremnih sportova, bit će 'nestašniji' u njemu.

                                      | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

 

  • DRUGO PITANJE: Pokušaj ga naučiti nešto novo, bilo što! Kako se koriste štapići za jelo ili da izgovara ”volim te” na nekoliko stranih jezika, ili da vozi role. Ako je spreman učiti, onda će biti spreman provoditi i tvoje upute u krevetu.
  • TREĆE PITANJE: Neka te nekamo odveze. Promatraj kako vozi, vozi li sporije da bi uživao u okruženju ili juri ne razmišljajući? Nemoj reći da nisi bila upozorena.
Možda te zanima... Muškarci otkrivaju zašto više ne žele seks sa svojim partnericama Psiha i seks Najbolje poze za žene Možda te zanima... 2 stvari koje čine ogromnu razliku u seksu Psiha i seks Strast Možda te zanima... Pet najčešćih zabluda o ženskoj seksualnosti nakon četrdesete Psiha i seks

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.