Psiha i seks 06. prosinca 2013.

Imaš problem? Nazovi Tatjanu Divjak

Divjak2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš naučiti kako ostvariti svoje ciljeve, svakog utorka u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati Life & Business Coach Tatjanu Divjak na broj 060 50 10 10 i zatražiti njezin savjet. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Samopouzdanjem do osobnog razvoja

Mnoge životne situacije često nam naruše samopouzdanje, odnosno stvore negativnu sliku o nama samima. Kako bi naučila vratiti izgubljeno samopouzdanje, Life&Business Coach Tatjana Divjak ti uz mnoštvo mentalnih vježbi u tome može pomoći. Izmijeni ono što te ometa u zadovoljstvu životom.

Svakome u životu trebaju podrška i motivacija da nastave i krenu dalje. Svojim bogatim iskustvom, Tatjana Divjak ti može pomoći pronaći odgovore na pitanja o tome kako raditi na sebi i svojoj karijeri, kako uskladiti privatni i poslovni život te kako se ponašati prema podređenima ili nadređenima.

Kako prevladati bol nakon prekida veze?

Prekidi su bolni, a razočaranje zbog neuspjeha ili gubitka može također ozbiljno narušiti naše samopouzdanje. Što možeš naučiti iz takvog iskustva? Saznaj kako promijeniti svoje razmišljanje i ponašanje da bi i rezultat u emocionalnim odnosima bio drugačiji.

Sa svim upitima o tome kako unaprijediti svoje odnose ili odnose među svojim suradnicima možeš se Life & Business Coach Tatjani Divjak obratiti svakog utorka na broj telefona 060 50 10 10. Njezine savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.