Psiha i seks Moje emocije 12. listopada 2021.

Jamie Lee Curtis govori zašto fileri i plastične operacije ne valjaju

Foto: shutterstock Jamie Lee Courtis kaže da je isprobala plastičnu kirurgiju i da joj se ne sviđaju rezultati
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bez obzira na temu, Jamie Lee Curtis uvijek je iznosila svoje mišljenje, a njezini posljednji komentari odnose se na nerealne standarde ljepote.

U intervjuu za Fast Company, Curtis (62) je govorila protiv plastične kirurgije i modernih kozmetičkih postupaka: 'Trenutni trend punila (filera) i drugih postupaka zatezanja kože kojem se žene, a i sve više muškaraca podvrgava kako bi si izgledali što bolje dok se gledaju na Zoomu uništavaju ljepotu različitosti i generacijsku ljepotu.

"Jednom kad počnete petljati s licem to je nepovratan proces. To govorim iz vlastitog iskustva. Probala sam liposukciju, botoks i uvjerila se da ništa od toga ne funkcionira. To je prijevara", rekla je Jamie Lee Curtis u intervjuu prije 20 godina.

Iako Curtis i dalje otvoreno govori o svojoj nesklonosti plastičnoj kirurgiji, mnoge poznate osobe misle drugačije. Zvijezde poput Kaley Cuoco, Jillian Michaels pa čak i Betty White pozitivno su govorile o zahvatima koje su obavile. No, mnogi su (poput Courteney Cox) imali i obrnute operacije i zahvate htijući vratiti svoj stari izgled.

Možda te zanima... Courteney Cox: "Izvadila sam filere i žalim što sam ih stavljala" Ljepota i relax

"Pokušala sam s plastičnom kirurgijom i nije uspjelo", nastavila je u članku Jamie Lee Curtis za Fast Company. Također je spomenula da su je ti postupci 'navukli na ovisnost o tabletama protiv bolova', što je činjenica koju je već spominjala. Curtis je 2019. za Variety rekla da su je komentari kamermana o njezinim 'podbuhlim očima' naveli da u dvadesetima ode na plastičnu operaciju, a posljedica je bila njezina desetogodišnja ovisnost o lijekovima protiv bolova.

Sve je to sada daleko iza nje, a rekla je i da vjeruje kad bi je mlada Jamie Lee vidjela sa sijedom kosom i borama na licu da bila zadovoljna.

Zdravolovci Možda te zanima... Upoznaj Zdravolovce: Novi stručni tim portala missZdrava Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.