Psiha i seks Moje emocije 09. lipnja 2018.

Ispovijesti 13 žena o dijelovima tijela koji ih čine nesigurnim

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako i ti ne voliš neki dio svog tijela, evo dokaza da nisi sama...

♥ "Znam da ne bih ni trebala biti nesigurna zbog ovoga, ali jesam – mrzim svoje strije i pokušala sam učiniti gotovo sve da ih se riješim, da nestanu, ali one i dalje vise oko mene. Ne mogu si pomoći, ali mislim da bih bila sretnija bez njih. ”
♥ ”Mrzim svoje bradavice. Čak ne želim skinuti grudnjak tijekom seksa, osim ako mi se dečko jako sviđa. Toliko su velike da me čine potpuno nesigurnom u sebe, pa već imam scenarij u glavi kako će dečko s kojim se viđam prvom prilikom ispričati svojim prijateljima da ima curu koja ima najveće bradavice koje je ikada vidio. ”
♥ ”Imam pomaknut nožni prst, četvrti nožni prst na lijevoj nozi nije tamo gdje bi trebao biti. Podignut je i malo veći i sjedi na mojem trećem prstu. Mrzim taj prst i uvijek sam ga mrzila, po ljeti čak i ne nosim japanke, jer imam osjećaj da svi vide moj “mutantni” nožni prst. ”
♥ ”Moja glupa bedra! Mrzim koliko su velika, ista su ma koliko se trudila s odjećom ih prikriti. Izgledam kao da se sva moja težina nalazi u bedrima. ”
♥ ”Ja zapravo mrzim nosi bikini – ljeto je vrijeme kada se osjećam najviše nesigurno. Pokušavam izbjeći plaže i bikinije pod svaku cijenu, jer se osjećam neugodno i loše općenito.”
♥ ”Moj me celulit tjera na plakanje svakodnevno. Uvijek ga vidim na slikama i kad nosim kratke hlače, zato ih se se trudim izbjegavati. Užasno mi je neugodno i ne mogu se opustiti.”
♥ ”Bože, mrzim svoj trbuh! Izgubila sam 20 kilograma i sada mi je ostala viseća koža koju ni odjećom nikako ne mogu sakriti. Iako sam jako ponosna na sebe što sam skinula toliko kilograma, no i dalje sam jako iskompleksirana zbog tog viška kože na trbuhu.“

...pušači završavaju svoju priču puno ranije nego bi trebali. Saznaj kako se riješiti navike i neka ovo bude prvi dan tvog boljeg života...

Možda te zanima... Ne gubi priliku za rast samo zato što si nesigurna u sebe Psiha i seks Možda te zanima... Nakon što su njezine intimne fotografije postale viralne, "izliječila" je samopouzdanje Psiha i seks
♥ ”Ovo je možda nekome čudno, ali mrzim svoje prste i ruke. Ogromni su, doslovno imam muške ruke, a prsti su mi tako bucmasti da jedini prsten koji mogu ikada nositi je onaj muški.“
♥ ”Moja stražnjica je toliko ravna kao da me netko tavom udario svom snagom i ostala je tako. Pokušavam se samo smijati kada čujem komentare, ali dopru do mene i to me boli. Sve vježbe za podizanje stražnjice sam isprobala, ali moja se ne miče.” 
♥ ”Ne volim svoje ruke, jer me čine jako nesigurnom u sebe. Uvijek na ulici primijetim žene lijepih oblikovanih ruku. Ne nosim kratke rukave, jer su moje  jako bucmaste. Pokušavam ih utegnuti i dajem sve od sebe, nadam se da ću jednom uspjeti.”
♥ ”Imam izbačene zube. Dok ih ne riješim nekim čudom, do tada ću izgledati k'o konj.”
♥ ”Najnesigurnija sam tijekom seksa. Imam dečka nekoliko godina, ali i dalje se ne mogu opustiti. Imam osjećaj da sam ogromna, da su mi grudi premale, a guza ogromna i vjerojatno imam dvostruku bradu. Cijelo vrijeme tijekom seksa ne mogu uživati, jer sam previše usredotočena na to da ne izgledam atraktivno. ”
♥ ”Moje vaginalne usne su jako velike i jako sam zbog toga nesretna. Stoga ne želim imati odnose s nikim dok zaista ne upoznam osobu kojoj ću moći vjerovati i pokazati svoju nesigurnost u sebe.“

7 ključeva za stjecanje samopouzdanja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.