Psiha i seks 30. studenoga 2020.

Ispovijest: 'Ti si sve što želim, ali odbijam vratiti ti se'

Anksioznost i anksiozne osobe
Foto: Thinkstock Osobe s tjeskobom mogu razmišljati dulje vrijeme, pa im je lako pamtiti stvari.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Prekidi bole, posebno ako još uvijek postoji ljubav, ali bol nije vječna. Na nama je da odlučimo da želimo biti sretni jer sreću ne možemo tražiti na mjestima gdje smo ju izgubili.

Emotivnu ispovijest o bivšoj ljubavi napisala je Skylar Jones, a mi ju prenosimo u nastavku.

"Ti si još uvijek onaj koji lebdi mojim umom kad izgubim svoje misli. Lutajući kroz stara sjećanja polako analiziram sve naše događaje. Svega se još uvijek živo sjećam, iako znam da se ti ne sjećaš više ni mene.

Još uvijek si onaj kojeg tražim u prepunoj sobi. Znam da te tamo neće biti, ali to mi daje malo nade i to je sve što mi ponekad treba. Iako sam uvijek razočarana kad te ne pronađem na tim mjestima, ipak se nadam da ću te tamo jednom opet sresti. I to se nikada neće promijeniti. I dalje si poznati glas koji želim čuti s druge strane telefona kad imam težak dan.

Možda te zanima... 16 znakova da mu nije dovoljno stalo do tebe Psiha i seks

Tvoja odanost oduvijek je bila jedna od tvojih najdivnijih osobina i činjenica da mi ne bi dopustio da završimo razgovor, bez da znaš da sam sretna. I dalje si onaj kojeg svako malo želim čuti samo da znam da si dobro.

Tvoje riječi potvrde uvijek su imale super moć koja mi je pomagala u najmračnijim vremenima, a ti si imao sposobnost da me umiriš kad sam za tim najviše žudjela. Nitko se nikad neće usporediti s tobom u smislu da se osjećam tako sigurno.

Još uvijek si onaj s kojim želim provesti svoje kasne noći, uvijena u krevetu uz svijeću s mirisom vanilije, koja prigušeno osvjetljava sobu dok gledamo TV serije. To je bio jedini miris koji si mogao tolerirati i svaki put kad ga osjetim pomislim na tebe. A tematska pjesma naše omiljene emisije i dalje me progoni i izaziva laganu bol u mojim grudima, jer nisi ovdje da bi ju gledao sa mnom.

Možda te zanima... 10 znakova da još voli bivšu, a ti si mu utjeha Psiha i seks

Još uvijek si onaj za kojim moje tijelo žudi. Još uvijek žudim za tvojim dodirom, tvojim poljupcem i ljubavi. Želim te na načine koje ne možeš ni zamisliti i ne postoji ništa više od onoga što želim posljednji put iskusiti s tobom. Ali znam da si to više ne mogu učiniti.

Odbijam biti budala jer sam te voljela i ponovno bih te izabrala. Svjesna sam da me ne želiš. I ne mogu se vratiti nekome tko me jednostavno ne vrednuje onako kako zaslužujem. Svakim danom i svakom interakcijom moram se boriti protiv sebe i želje da te vratim u svoj život. No znam da to više nije moguće, jednostavno zato što znam da je naša sudbina osuđena na propast prije nego što započne. Nisi samo prekršio sva obećanja. Razočarao si mene.

Ne možete popraviti srce koje je toliko puta slomljeno - neprestano razapeto između dobrih uspomena i stvarnosti. Znam da ne mogu vratiti osobu koja si bila na početku ili te promijeniti na bolje, pa se moram nositi sa sjećanjima dok ne napravim nova s ​​nekim tko će me zapravo cijeniti."

Možda te zanima... Svi razlozi zbog kojih ga ne možeš prestati voljeti Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.