Psiha i seks 31. siječnja 2024.

Horoskopski znakovi koji i zbog male prehlade misle da su "gotovi"

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovih šest horoskopskih znakova žalit će se i zbog najmanje bolesti.

Nitko ne voli biti bolestan, ali neki ljudi svoju nelagodu dovode do krajnosti, očekujući da se prijatelji i obitelj brinuo o njima dan i noć. Jaukat će i zbog najsitnijih bolesti, ponašajući se kao da nitko nikada nije bio tako bolestan kao oni. Nastavite čitati kako biste saznali koji su horoskopski znakovi najveće bebe kad su bolesni.

Lav

Lav stalno žudi za pažnjom, čak i kada je bolestan. Voli da ga se mazi i pazi te se voli osjećati posebno. Također je poznat po tome što je pomalo dramatičan, pa može uveličati svoje simptome kako bi se drugi više brinuli o njemu.

Ovan

Ovan može biti iznenađujuće ranjiv kada je bolestan. Inače pokazuje snažnu energiju i neustrašiv duh, što bi moglo objasniti zašto je frustriran bilo kakvim fizičkim ograničenjima uzrokovanim bolešću. Učinit će sve da se što prije oporavi i čak će bolest pretvoriti u natjecanje, proglašavajući svoje simptome apsolutno najgorima. 

Možda te zanima... 6 horoskopskih znakova koji previše razmišljaju Psiha i seks

Bik

Žudi za utjehom kada je bolestan. Za Bika, bolest zahtijeva dodatni luksuz, naručivanje obilne hrane i ne štedi novac kako bi se osjećao bolje. Također je nevjerojatno tvrdoglav i misli da zna što je najbolje za njega. Zbog toga možda neće poslušati liječnički savjet, što će u konačnici produžiti vrijeme oporavka.

Ribe

Ne očekujte da ćete ih vidjeti kako napuštaju krevet dok se u potpunosti ne osjećaju bolje. Zahvaljujući svojoj maštovitoj osobnosti, ribe imaju tendenciju preuveličati svoje simptome i trebat će im puno emocionalne podrške i brige, kao i puno uvjeravanja da će sve biti u redu kako ne bi "poludjele". 

Možda te zanima... 6 najmrzovoljnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Rak

Rak je osjetljivi vodeni znakovi koji žudi za dodatnom ljubavlju i brigom čak i kada se osjeća dobro. Dakle, možete se kladiti da će mu trebati još više emocionalne podrške kada je bolestan. On će cijelom svijetu htjeti reći da je bolestan. Umjesto da se povuče u svoju ljušturu kako bi se oporavio, on traži njegu i ljubav kako bi ozdravio, a domaća juha po njemu je najbolji lijek.

Djevica

Djevica je nesumnjivo najveća beba kada je bolesna. Ona je obično vrlo zabrinuta za svoje zdravlje i može postati prilično zabrinuta zbog simptoma. Njezina pažljiva priroda znači da bi mogla biti opsjednuta liječenjem i pretjerano brinuti. Umjesto da se odmara, tražit će odgovore zašto se uopće razboljela. Nemojte se iznenaditi ako vas zatreba da se brinete za nju i pomognete joj da se osjeća bolje.

plakanje suze maramice Možda te zanima... Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.