Psiha i seks 01. veljače 2024.

Horoskop za veljaču za sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ove veljače očekujte neočekivano.

Tijekom veljače svi će težiti nečem drugačijem i odbacivat će one stare, tradicionalne načine življenja. Svi planovi koje ste imali možda će pasti u zaborav, ali baš to će biti prilika da naučite uživati u trenutku. Osim toga, preispitivat ćete sebe i svoju pripadnost pa ćete se možda zapitati tko su vaši prijatelji, gdje se s njima možete povezati ili gdje zaista pripadate. Možda ćete se osjećati kao autsajder, ali ne brinite, jer ćete ovaj mjesec naći ono što volite. 

Također, možete očekivati puno zanimljivih ideja, ali i olakšanje kada su u pitani problemi. Evo što veljača donosi za vaš horoskopski znak. 

Ovan

Ovaj mjesec vaša će intuicija biti jača, a Valentinovo ćete proslaviti na netradicionalan način. Čak i ako ste sretni u vezi, ključno je da proslavite i svoja prijateljstva i platonsku ljubav u svom životu. Druženje s prijateljima također bi moglo dovesti do raskošnih ishoda koji će se na čarobne načine odigrati tijekom ostatka godine. Budite hrabri, ali nemojte odmah odbacivati ljude kao što to inače znate. Zbog pojačanje intuicije bilo bi dobro da vodite dnevnik snova ili radite bilo što što će još više izoštriti vašu intuiciju. Vjerujte sebi kako biste našli rješenja za svoje probleme.

Bik

Veljača će biti odlična za vaš karijeru ili kreativni hobi što znači da ćete svojim trudom privući više pažnje. Ipak, najviše uspjeha ćete ostvariti ako se obratite drugima za podršku jer vam ponekad treba malo poticaja. Možda ćete biti toliko fokusirani na ostvarenje svojih snova i unapređenjem da ćete zaboraviti na Valentinovo. Ako ste u vezi, porazgovarajte s partnerom o prioritetima kako se netko od vas dvoje ne bi osjećao zapostavljeno. No, nakon toliko napornog rada na poslu, napokon ćete pronaći vremena za opuštanje. Zaslužujete odmor jer ćete jedino tako biti zdravi i produktivniji.

Blizanci

Veljača će biti transformativan mjesec ispunjen duhovnim otkrićima i profesionalnim napretkom. Kako biste to ostvarili, morate biti voljni učiti od drugih. Vi ste vrlo intelektualna osoba, ali svoje znanje možete još više proširiti kada prihvatite da ne znate sve. Iako nema razloga za brigu, ovaj mjesec preispitivat ćete svoju dušu, ali postat ćete još jači. Očekuje vas i puno lekcija pa ih pokušajte prihvatiti kao priliku za rast. 

Rak

Pred vama je uzbudljiv mjesec pun osobnih transformacija. Vaš će zadatak biti da se naučite opustiti dok ostvarujete svoje potrebe. Od promjene na poslu do prilično filozofskih osjećaja, vaš osobni razvoj nastavit će se i u sezoni ribe. Sljedećih nekoliko tjedana morat ćete naučiti procesuirati sve te promjene, ali ostvarit ćete ono što ste naumili.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje vodenjaka Psiha i seks

Lav

Očekuje vas romantično Valentinovo, ali samo ako počnete davati svom partneru onoliko koliko od njega i dobivate. Ponekad mislite da se cijeli svijet vrti oko vas pa biste ovaj mjesec mogli biti pomalo ljubomorni. No, nemojte se tako olako prepustiti tom osjećaju i čekati da drugi vama dođu prvi, već upotrijebite svoju ekstrovertnu stranu i privucite druge k vama. Osjećat ćete se kreativno i društveno, ali pred kraj mjeseca ostanite doma i odmorite.

Djevica

Ispunit ćete svoje najdublje želje i odmarati. Unatoč tome što ćete htjeti posebno brinuti o sebi, nemojte zanemariti svoje odnose s drugima. Iako ste perfekcionist, mogli biste poraditi na komuniciranju svojih potreba i granica. Očekuje vas i napredak na poslu, ali i produbljivanje najvažnijeg odnosa u vašem životu. 

Vaga

Iako volite Valentinovo, ove godine možda ćete ga slaviti tek vikend nakon. Ulagat ćete u svoj izgled, bilo da se radi o novoj rutini za njegu kože ili nečemu zbog čega ćete se osjećati privlačno. Ako niste u vezi, ne zaboravite dati ljubav sebi. Ljubav možete dobiti i od svojih prijatelji i obitelji, a ne samo romantičnog partnera. Ugađajte sebi i uživajte.

Škorpion

Ne morate uvijek biti sumnjičavi prema drugima i naučite razliku između postavljanja granica i zatvaranju u sebe. Istina da vam je potrebno vrijeme nasamo, ali ponekad se previše zatvorite od svijeta. Kako biste na tome poradili, ovog mjeseca prihvatite pozive na društvene događaje i izađite van. Možete očekivati nevjerojatne prilike, kako na poslovnom, tako i u ljubavnom životu. Veljača će za vas biti ispunjena veseljem i dobrim iznenađenjima. 

Možda te zanima... Skriveni mentalni izazovi svakog horoskopskog znaka Psiha i seks

Strijelac

Ponosni ste na svoju ambicioznu i neovisnu prirodu. Ipak, ovaj mjesec morate naučiti prihvatiti pomoć od drugih. Izvrsni ste u privlačenju obilja pa se fokusirajte na ono što želite u poslovnom smislu i odnosima. Bit ćete odvažni i strastveni, a planove za Valentinovo predložite svom partneru kako biste ga proveli onako kako želite. Zapamtite da traženje pomoći zahtijeva određenu hrabrost, što za vas može biti teško, ali je zaista korisno.

Jarac

Ovaj mjesec očekujte puno obaveza. Srećom, sretniji ste kad ste aktivniji, ali nemojte zbog posla zaboraviti na svoje prijatelje. Ipak, naći ćete ravnotežu između poslovnog i privatnog života, a isto tako ćete se posvetiti i svojoj kreativnoj strani. Čeka vas epska romansa, ali i prilika da zaradite nešto dodatnog novca. Ipak, krajem mjeseca, odvojite vrijeme i za odmor. 

Vodenjak

Kako biste ostvarili prilike, morate sebe staviti na prvo mjesto. Imate reputaciju da brinete o svima oko sebe dok zanemarujete svoje potrebe. Ako niste sigurni što učiniti u vezi s nekom situacijom, ponekad je u redu da ne činite ništa. Bilo da volite ili mrzite Valentinovo, sredina mjeseca će biti ispunjena ljubavlju. Ali pitanje je, možete li spustiti svoje emocionalne zidove kako biste pustili ljubav unutra?

Ribe

Stvari vezane za vašu određenu situaciju bit će jasnije, a te spoznaje iskoristit ćete za djelovanje. Važno je i da naučite govoriti "ne", ali recite da nekim zabavama i druženjima, bez obzira što nije riječ o nekom velikom slavlju. Isto tako, stavite sebe na prvo mjesto i slavite sebe, na koji god to način vama odgovara. Svi će poželjeti vašu mudrost te ćete dobiti ono što želite. Zaslužujte biti sretni, a bit će i prilike za romantiku.

Možda te zanima... Što svaki horoskopski znak misli kada kaže: 'Volim te' Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.