Psiha i seks 23. listopada 2023.

Horoskop za sve znakove za razdoblje škorpiona

Foto: shutterstock Škorpion zodijačko zviježđe na noćnom nebu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona škorpiona traje od 23. listopada do 22. studenog, a svi će se više usredotočiti na ono što im je stvarno bitno.

Sezona vage bila je usmjerena na učenje kroz nove veze i stvaranje odnosa, a sada sezona škorpiona želi da usavršite te odnose. Usredotičite se na ljude i stvari koje su vam najvažnije. Tijekom ove sezone bit će vam lakše ući u duboke razgovore s drugima i moći ćete se povezati na smislenijim razinama. Također ćete biti više analitični pa je sjajno vrijeme da istražite i naučite više o tome tko ili što vas zanima. S ovim pojačanim emocijama dolazi i jači osjećaj intuicije, tako da sada, više nego ikad, ne biste trebali zanemariti svoje instinkte.

Ovan

Iako ste po prirodi neovisni, ove sezone shvatit ćete koliku kontrolu imaju drugi nad vašim životom. Umjesto da se borite protiv njih, naučite razumjeti i prihvatiti to jer vaši kolege, partner i posao ipak imaju velik utjecaj na vaš život. Surađujte s njima umjesto da ih gledate kao ograničenja i vidjet ćete da zapravo imate neke koristi od njih. 

nered Možda te zanima... Ovo su najneuredniji horoskopski znakovi, jeste li među njima? Psiha i seks

Bik

Napokon ćete spustiti svoje zidove i uspostaviti značajne veze s drugim ljudima. Ako ste slobodni, mogli biste upoznati nekog posebnog. Ako se viđate s nekim, mogli biste napokon definirati vezu. A ako ste već u vezi, mogli biste podići stvari na višu razinu. I bez obzira na vaš status veze, pretvarate prijatelje u najbolje prijatelje i rješavate probleme s bivšim prijateljima ili ljubavnicima.

Blizanci

Ako se osjećate bolesno, vrlo je važno da odete na pregled. Trenutno ste više u kontaktu sa svojim tijelom pa su simptomi bilo kakvih nezdravih, neproduktivnih navika mnogo jači. Čišćenje doma, jedenje povrća i odlazak u šetnju ili trčanje s vremena na vrijeme mogu stvarno poboljšati vaše fizičko i mentalno zdravlje. Zdrave navike koje sada stvarate zadržat će se još dugo vremena.

Rak

Više ćete se izražavati, biti kreativniji i privrženiji zbog čega ćete privlačiti ljubav. Lakše i češće ćete upoznavati ljude, a i romansa će pronaći put u vaš život. Bez obzira što se dogodi, lako ćete ostati pozitivni. Ako imate nešto što želite reći ili učiniti, posebno kada je u pitanju romansa, sada je vrijeme da to učinite - bez pardona. 

Možda te zanima... 5 znakova zodijaka koji mrze sukobe i učinit će sve da ih izbjegnu Psiha i seks

Lav

Vratite se svojim korijenima. Volite živjeti u trenutku, pa vam pauza i pogled na prošlost zaista nisu omiljene stvari. Ali važno je da ne zaboravite odakle dolazite. Ove sezone usredotočite se na provođenje vremena sa svojom obitelji i prijateljima. Krenite na putovanje stazom sjećanja. Odmorite tijelo i osvježite um.

Djevica

Ako mislite da je vrijeme da pošaljete važnu poruku ili započnete veliki razgovor, zvijezde vas pozivaju da to učinite! Ovo je sjajno vrijeme za učenje ili upoznavanje novih ljudi. Vašem mozgu je potrebna stimulacija, a što više učite i povezujete se s drugima, to ćete se bolje osjećati. I vaš društveni život sada je življi. Novi prijatelji, a možda i potencijalna veza, dolaze k vama.

Vaga

Vaša se mišljenja često mijenjaju ovisno o tome tko je u blizini, ali sezona škorpiona je tu da vam pomogne da učvrstite svoje misli, osjećaje i ideje. Možda ćete se sada još više svađati, ali to je samo zato što stojite pri svome i držite se svog morala. Ovo je također odlično vrijeme da se usredotočite na svoj posao. Lako ćete zaraditi više ako se potrudite.

Škorpion

Odvojite vrijeme da pažljivo razmotrite svoje mogućnosti u životu, kako one romantične i platonske, tako i one profesionalne. Tko ili što vam se čini najprivlačnijim? S kim ili čime stvarno možete izdržati dugo vremena? Nakon što odlučite, pokrenite se. Projekti i odnosi koje sada započnete obećavaju dugovječnost i veliki značaj. 

Možda te zanima... Žene Škorpioni i što možeš očekivati od njih u ljubavi, seksu, poslu i obiteljskom životu Psiha i seks

Strijelac

Bivši svih vrsta - romantični, platonski i profesionalni - ponovno se pojavljuju, a zvijezde vas pozivaju da pogledate unatrag, ponovno se povežete i odlučite zaslužuju li sada mjesto u vašem životu ili ne. Bivši partner mogao bi biti odličan prijatelj u sadašnjosti ili bi stari prijatelj mogao biti korisna profesionalna veza. Vraćanje u prošlost i suočavanje s prošlošću nikad nije zabavno, ali je nužno. Na taj način možete započeti sljedeći mjesec bez problema.

Jarac

Imate uski krug prijatelja i rijetko dopuštate da dođu novi ili odu stari. Izbirljivi ste s kim ćete provoditi vrijeme, a jednom kada odaberete prijatelja, birate ga zauvijek. Ponekad  to znači da imate malo prijatelja, ali u ovoj sezoni škorpiona možete ih pronaći više. Sada ste više ekstrovertni i otvoreni za upoznavanje drugih pa je sjajno vrijeme da steknete nove prijatelje. 

Vodenjak

Naići ćete na izazove na poslu pa je važno da date sve od sebe kako biste ih uspješno riješili. Što bolje budete radili, to će vaše nagrade biti veće. Uskoro bi vas moglo dočekati unapređenje, povišica ili bonus. Ali ako pogriješite i ne potrudite se, i to će imati svoje posljedice.

Ribe

Sretni ste što većinu vremena živite u svom malom svijetu, ali sezona škorpiona je tu da vas vrati na zemlju. Vrijeme je da bacite pogled na stvarni svijet oko sebe. Umjesto da sanjarite i zamišljate sve ono što želite učiniti, sada je vrijeme da stvarno učinite te stvari. Odite na putovanje i krenite u avanturu kako biste doživjeli svijet oko sebe i stekli bogata iskustva. 

Horoskop_2 Možda te zanima... Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.