Psiha i seks 01. srpnja 2024.

Horoskop za srpanj za sve znakove

Foto: Freepik
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pogledajte što su zvijezde spremile za vaš znak ovaj mjesec.

Ovan

Ako se osjećate kao da se borite protiv struje, vjerojatno to i činite. Probajte se odmaknuti od svega što vas brine i udahnite. Mudro proučite trenutne okolnosti i veća je šansa da ćete tako odabrati liniju manjeg otpora za dalje. Zapamtite, vježbanje predaje ne znači samo zadovoljstvo. Radi se o namjernom planiranju i otvorenosti za mnoge ishode. Saznanje da svemir ostvaruje svoju magiju kroz vas omogućit će vam da se oslobodite lažnog osjećaja kontrole! Pozvani ste da uđete u status promatrača i kada je riječ o odnosima, kako osobnim tako i profesionalnim. Vjerojatno ste vi jedini  točni i radite sav posao—i to će iscrpiti vaše rezerve. Razmislite što za vas znači "reciprocitet" i kako možete uravnotežiti situaciju. Vježbajte biti asertivni u pogledu svojih potreba i želja i kada su u pitanju karijera i financijska pitanja. Zvijezde vam poručuju da je vrijeme da podsjetite sami sebe koliko vrijedite.

Bik

Bikovi, u dubini srca znate da svemir želi da rastete. Da svemir želi da živite svoj najbolji, najispunjeniji život - sada! Zašto se onda ograničavate? Zašto onda razmišljate o svojim nedostacima kad imate moć da ostvarite što god želite? Ovog mjeseca imate priliku da ponovno napišete svoj scenarij - da prizovete obilje koje uistinu želite i zaslužujete. Zvijezde vam poručuju da se bogatstvo i kreativno zadovoljstvo međusobno ne isključuju. Uz to, podsjećaju vas da zakročite u sferu čuda. Dakle, razmislite o tome što želite i zatim krenite kroz život kao da je već vaš. Naravno da vam ne trebamo reći da mala doza "delulua" (zamišljanja bolje stvarnosti) može puno pomoći!

Možda te zanima... Horoskop za razdoblje raka za svih 12 znakova Psiha i seks

Blizanci

Odvojite trenutak da razmislite o ovome – "zaista" razmislite o trenutku u svom životu kada ste mislili da je sve pošlo po zlu i da se nikada nećete izvući iz grozne situacije u kojoj se nalazite. Što se poslije dogodilo? Zar niste pronašli način da se uzdignete iz vlastitog pepela? Riječ za mudre: budite strpljivi sa sobom i procesom transformacije. Izaći ćete iz ovog razdoblja intenzivnog karmičkog čišćenja kao jača, mudrija i otpornija verzija sebe. Naravno nema unutarnjeg pomaka koji neće utjecati na našu vanjsku stvarnost. Možda ćete otkriti da su trenutno neki loši odnosi ili veze zapravo uzrok golemog stresa. Umjesto da drugu osobu ili situaciju učinite negativcem u svojoj priči, prepoznajte obrasce koje ponavljate i razmislite kako trebate reagirati. Ako je jedino rješenje da budete sretni i zadovoljni ono da prerežete određene konopce, onda to i učinite.

Rak

Pozdrav i dobrodošli u sezonu raka! Ovo je vaše  vrijeme da zablistate. Stiglo je vrijeme da se pokažete kao najsjajnija i najhrabrija verzija sebe u svakoj galaksiji. Uđite u portal prosperiteta sa stilom, znajući da zaslužujete svaki djelić dobre vibre koju ste pozvali u svoj svijet! Štoviše, predviđa vam se i napredovanje na profesionalnom planu. To bi moglo značiti povišicu, unapređenje ili priliku da dobijete vlastiti ured, ovisno o tome u kojoj ste fazi karijere. Što se tiče samostalnih poduzetnika koji su željeli proširiti svoje poslovanje, morate znati da imate potencijala, a pod tim mislimo da će vam se pružiti prilika da pronađete investitora koji doista vjeruje u vašu misiju. Ipak, tema "ravnoteže" također se pojavljuje na vašim kartama. Dakle, neka vaš unutarnji mir bude jednako bogat i živ kao i vaš vanjski svijet. Budite kreativni, posvetite se meditaciji, vođenju dnevnika, jogi i drugim aktivnostima koje mogu obnoviti vaš duh.

Možda te zanima... Rak: Tipične osobine i zašto ih je dobro imati blizu Psiha i seks

Lav

Suočite se s boli i nelagodom koja se trenutno pojavljuje. Na početku mjeseca nudi vam se prilika da odbacite višak prtljage iz vašeg života kako biste mogli uživati u ljepšim stvarima u životu. Riječ za mudre: ne bježite od suočavanja sa sjenama. Ipak, naučite tražiti i prihvatiti pomoć, posebno ako ste u procesu ostvarivanja svojih velikih snova. Znajte da je u redu okrenuti se svojoj osjetljivijoj strani i da je u redu s vremena na vrijeme biti ranjiva. Što se tiče Lavova koji žele vezu, ohrabrite se i  prihvatite društvene pozive koji vam stižu jer nikada ne znate s kim biste se mogli slučajno ili namjerno zbližiti dok ostvarujete svoje ciljeve. Što se tiče onih koji su u paru? Sada je savršeno vrijeme da kažete "da" radosti roditeljstva, ako je to nešto što želite iskusiti u ovom životu.

Djevica

Zdravlje i welness su područja koja će vas okupirati ovaj mjesec. Ali, ne razmišljajte samo o  fizičkom dijelu sebe i ispunjavanju fitness ciljeva! Njegujte odnos sa svojim emocionalnim dijelom u kojem skrivate osjećaje. Započnite to tako da za promjenu slušate svoje osjećaje i ne dopustite da se vaš racionalni um upliće u taj proces. Pronađite zdrav način izražavanja, bilo da se radi o bilježenju vaših osjećaja, pohađanju tečaja joge ili jednostavno organiziranju ekstatične plesne zabave za jednu osobu u vašoj dnevnoj sobi. Preporučuje vam se i provođenje vremena u prirodi i ponovno povezivanje sa svojom unutarnjom zelenom vješticom! Ako ste novi u svijetu travarstva, razmislite o istraživanju sastojaka kojima imate pristup i uključivanju istih u svoju prehranu. Naprimjer, ružmarin donosi dar jasnoće dok lavanda opušta živčani sustav. Jeste li raspoloženi za zabavu u svojoj "apoteci"? Sada je savršeno vrijeme za eksperimentiranje s čajevima, melemima i napicima.

Možda te zanima... 5 najljubomornijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Vaga

Srpanj 2024. bit će jedan od najboljih mjeseci koje ćete imati ove godine—mislite na zabavu, veselje, avanturu i priliku da upoznate srodne duše koje odgovaraju vašim vibrama. Činjenica da ste prirodno šarmantni tjera ljude na vas kao pčele na med! No, to ne znači da morate reći "da" na svaki poziv koji vam stigne ili da morate nadoknaditi sve što ste propustili ako je jedino što želite je leći u krevet i slušati glazbu. Potrudite se provesti vrijeme s onima koji obnavljaju vaš duh  i prisjetite se da je u redu biti izbirljiv. Štoviše, kasnije ovog mjeseca otvorit će vam se zlatna vrata mogućnosti i dati vam VIP propusnicu za mjesta koja možda nisu bila u planu na vašoj karti u prošlosti. Vjerujte u sebe i u ono što vam se nudi. Na taj ćete način stvoriti dugotrajne veze koje će se u budućnosti pokazati izvorom bogatstva i obilja. Oh, i još nešto! Svemir vas zove da popravite određene odnose. Da pronađete partnera koji nije samo emocionalno osjetljiv nego nekog tko će vas slušati, cijeniti i ponositi se s vama.

Škorpion

Dajete sve od sebe da "stisnete gas", ali čini vam se kao da malo ili nimalo ne napredujete. Evo što trebate zapamtiti kada se nađete takvoj situaciji – umjesto da dopustite da vas okolnosti sruše, poštujte ih kao priliku da napredujete i svladate svoj zanat. Zvijezde vam poručuju – strpljenje je trenutno vaš najbolji prijatelj. Kada se nađete u neugodnim situacijama koje uključuju druge ljude, probajte odgovoriti, a ne reagirati. Ne igraju svi trenutno za vaš tim— i ne moraju. Konačni cilj je da napravite sve što želite, ali na dobar način. S druge strane, ovaj će mjesec probuditi energiju ljubavi, strasti i želje u vama i dovesti vam osobu koja će vas doživjeti na čudesan način! Samo zapamtite da od samog početka budete jasni gdje se nalazite i što očekujete, pogotovo ako niste spremni ulagati u dugoročnu vezu. S druge strane, ako tražite značajnu vezu, nemojte ulagati u nešto što vam se čini neozbiljnim.

Elon Musk Možda te zanima... Većina milijardera dijeli ovaj horoskopski znak Psiha i seks

Strijelac

Ograničeni ste samo svojom maštom. Ali, znate sve o moći svjesnog stvaranja, zar ne? Ovaj mjesec sanjajte veće snove i krenite u akciju. Znajte da je u redu plašiti se onoga što je pred vama. Ali, vaši strahovi nisu dovoljno dobar razlog da se ograničavate ili da se zadovoljite životom koji nije veličanstven! Štoviše, božice ljubavi, strasti i želje dolaze vam također u posjet ovog mjeseca—i obećavaju da će začiniti stvari na najbolji mogući način! Dakle, dopustite si  da svoje inhibicije ostavite kod kuće dok uzduž i poprijeko istražujete nove veze. Ako ste slobodni, odvojite vrijeme za aktivnosti koje tjeraju vaše unutarnje dijete da izađe i igra se. Pozitivno raspoloženje će možda prizvati i vašu srodnu dušu!

Jarac

Zakoračili ste u kreativno plodno razdoblje u svom životu. U isto vrijeme zapamtite da ne morate raditi stvari onako kako su se uvijek radile. Vaš jedinstveni dodir je ono što je bitno. Kasnije u ovom mjesecu otključat ćete portal prosperiteta! Vjerujte da ćete uskoro dobiti nagrade za naporan rad koji ste uložili tijekom godina—kao i priznanje. A  vi, ne zaboravite odati priznanje onima koji su vam omogućili da stignete tu gdje jeste dok planirate buduće aktivnosti u nadolazećim mjesecima. Vaša romantična veza bit će vam izvor i radosti i sigurnosti, potvrđujući da ljubav s vremenom doista postaje bolja!

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Vodenjak

Vodenjak, da vam je netko prije pet godina rekao da ćete biti tu gdje ste danas, biste li mu vjerovali? Što vam to govori o tvojim sposobnostima predviđanja? Što vam to govori o vašoj moći da prizivate čuda dok koračate kroz život? Najvažnije, što vam to govori o božanskoj potpori kojom ste bili blagoslovljeni s one strane? Riječ za mudre: vrijeme je da prestanete biti "realni" u procesu tkanja snova i umjesto toga vizualizirajte najbolji mogući ishod. Štoviše, nemojte se ograničavati u procesu stvaranja—prepustite se muzi dok stvarate umjetnost koja će doista napraviti razliku. Zapamtite, "rađanju" mora prethoditi proces inkubacije. Pokušajte gledati na prazninu kao na mjesto beskonačnih mogućnosti, a ne kao na prazninu.

Ribe

Došli ste do prekretnice, do dovršavanja velike i zamršene slagalice. Vrijeme je da prihvatite putovanje koje vas je dovelo do ove točke—svaki korak, svaka odluka i svaka žrtva odigrali su ključnu ulogu u postizanju onog što se nekada činilo nemogućim. Dok uživate u ovom trenutku uspjeha i završetka, upotrijebite jasnoću i fokus koji ste izbrusili tijekom vremena kako biste proučili nove horizonte. Svijet vam je na dohvat ruke—i to doslovno! Sada je također najbolje vrijeme da proširite krug ljudi koji oko vas i uložite u nove veze. Donošenje pametnih poslovnih odluka dovest će do rasta i prosperiteta u budućnosti. Štoviše, smiješi vam se i emocionalno zadovoljstvo. Sad je zlatna prilika da učvrstite svoje veze. Kao i uvijek, ostanite zahvalni i usredotočite se na ono što vama odgovara.

Možda te zanima... Tri najmoćnija i najkarizmatičnija astrološka znaka Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.