Psiha i seks Moje emocije 01. lipnja 2019.

Horoskop za lipanj za svih 12 znakova

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dok planeti plešu između znatiželjnog i komunikativnog Blizanca i Raka koji je fokusiran na zajednicu, mladi mjesec u Blizancima (3. lipnja) poziva nas da sudjelujemo u aktivnostima i razgovorima koji izazivaju našu maštu. Brbljavi Merkur i samopouzdano Sunce ulaze u znak Raka (Sezona Raka počinje 21. lipnja) i tjeraju nas na iskustva koja dotiču naša srca.

U međuvremenu, puni Mjesec u Strijelcu orijentiran na rast (17. lipnja) tjerat će nas da tražimo slobodu od bilo čega ili bilo koga što ometa naš rast, a istovremeno nas poziva da razmislimo i shvatimo u kojem smjeru se valja razvijati. Uz sanjivog Neptuna u retrogradnim Ribama, bit će nejasnoća.

Ovan

Ako se niste osjećali kreativno u posljednje vrijeme, pripremite se da bi vas mogla preplaviti bujica ideja iz kojih će proizaći i neki novi uvidi. Neke od ovih ideja uspjet ćete i unovčiti. Čuvajte se vlastitih ograničenih uvjerenja, proširite vlastite horizonte i bit ćete perspektivniji.

Bik

Ovaj mjesec u fokusu će vam biti financije, dobit ćete priliku za uštedu ili neki dodatni izvor prihoda, tako da bi vam se budžet u svakom slučaju trebao povećati. Od vas će se zahtijevati da u lipnju budete proaktivni, a umrežavanje i društvena događanja mogli bi vam donijeti rezultate.

Blizanci

Lipanj vam donosi neophodan reset jer ćete možda biti spremni napraviti neke promjene kada se radi o tome kako izgledate i kako se osjećate. Upotpunite svoj ormar pokojim novim odjevnim predmetom, njegujte svoju kožu i vježbajte pa ćete se osjećati odlično. Ako su neke veze odumrle, konačno ih otpustite.

Možda te zanima... Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš? Psiha i seks

Rak

U lipnju vas očekuje prava kozmička čarolija, ništa vam neće stajati na putu i ne postoji ništa što sada ne možete postići. Morat ćete naučiti kada reći da, a kada ne. Koristite mudro svoju energiju.

Lav

Netko od vaših prijatelja bi vam mogao pomoći ovaj mjesec oko stvari koje su vam važne. Neke nove mogućnosti mogu doći putem ljudi koje poznajete. Iako ste pozvani da jasnije osvijestite  kako ulažete svoje vrijeme i energiju, vaši talenti mogli bi vas staviti u središte pozornosti.

Djevica

Vaša popularnost uskoro će jako porasti ovog mjeseca zahvaljujući profesionalnom ugledu koji ste izgradili. Kao rezultat toga, možete postići veliku pobjedu ili priliku u svojoj karijeri. Vrijeme je da preuzmete vodstvo i suočite se sa svojim strahovima. 

Horoskop_2 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Vaga

Ovog mjeseca imat ćete pojačanu želju za putovanjima što je dobro jer bi vam putovanja mogla pomoći da promijenite perspektivu. Očekuje vas izazov jer ćete se morati suočiti sa samoograničavajućim uvjerenjima i načinima razmišljanja. Mogli biste donijeti važnu odluku vezanu za vašu karijeru. 

Škorpion

Ovog mjeseca, pozvani ste da krenete u dubine, tako da možete početi rješavati neke stvari koje su vas mučile. Zapamtite da ste dostojni da dobijete ono što želite na različitim životnim poljima pa i na području ljubavi i intimnosti. Vrijeme je da vratite svoja izgubljena uvjerenja.

Strijelac

Suradnja i odnosi u ovom su vam trenutku u središtu pozornosti, a udruživanje s drugima na profesionalnoj razini moglo bi vam donijeti rezultate koje tražite. Dugoročna ljubav također može biti mogućnost. S druge strane, vrijeme je da se oslobodite bilo kakvih samo-ograničavajućih stavova i suočite se sa svojim strahovima.

 

Jarac

Fokus se usmjerava na vašu dobrobit ovog mjeseca. Jedan dio tog fokusa može se odnositi na aktivnosti i prakse koje će vam pomoći da se osjećate dobro. Drugi dio ovog rada može uključivati zanimanje za vaše duhovne potrebe. Povežite se s osobom koje poticajno djeluju na vas. 

Vodenjak

Vrijeme je da izađete i zabavite se ovog mjeseca, stoga promislite što bi vas usrećilo i pobudilo strasti u vama. Dopustite da vaša znatiželja bude vaš vodič i pratite kreativnu inspiraciju koju dobivate. Ljubav i romantika također su vam naklonjeni.

Ribe

Vaša se pozornost ovog mjeseca okreće prema unutra jer su dom i obitelj u središtu pozornosti. Ako ste razmišljali o selidbi ili proširenju obitelji, ovo je idealan mjesec za takve odluke. U isto vrijeme, mogli biste imati i veliku prekretnicu u karijeri. Ostavite vrijeme i za zabavu.

Izvor: MyLifeCreated.com

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Default avatar -
      zmajat

      12 nije isto što i 11. Inače

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.