Psiha i seks Seks i veze 28. prosinca 2018.

Horoskop za 2019.: Blizanci i Lav će upoznati ljubav života, a Djevicu čeka susret s bivšim

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovo je vrijeme u godini kada nas zanima što nam je astrologija spremila za narednu godinu. Ako si single, sigurno te zanima hoće li biti promjene u tvom ljubavnom životu i hoćeš li upoznati nekog posebnog.

Prema astrolozima, nekoliko znakova zodijaka imat će u novoj godini susret s nekim posebnim. Za Bustle, astrolog Kyle Thomas je rekao "2018. je bila godina ispunjena stjenovitim retrogradnim fazama, pogotovo zato što je Venera, planeta romantike i ljubavi, prošla kroz usporavanje koje je počelo još u rujnu samo da bi se konačno vratila u svoju brzinu na samom kraju prosinca."

Dobra vijest je da Venera neće usporiti u 2019. godini tako da možeš očekivati mnogo lakšu godinu. Kao i Venera, Mars će također ostati jak tijekom cijele 2019. godine, tako da "ni ove godine nećemo imati nikakvih prepreka za bolji seksualni život."

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Ovan će biti usredotočen na sebe, svoju karijeru i putovanja. Zbog toga mu ova godina vjerojatno neće donijeti životnog partera. Ovo je godina kad se možeš usredotočiti na sebe, ali ako si ipak usredotočena na ljubav i zaista želiš upoznati nekog novog Thomas savjetuje da to učiniš na početku godine, odnosno do 14. veljače

Bik (20. travnja - 20. svibnja) 

Ako si bik koji želi upoznati nekog posebno, onda imaš sreće jer će nova godina donijeti i nove susrete. Upravo u takvim susretima krije se tvoj životni suputnik. Očekuj da će biti uzbudljivo, iznenadno i "neočekivano moćno". Čini se da dolazi ljubav koju doista zaslužuješ nakon dugo vremena. Isto tako, važno je da pogledaš kakav je to odnos i kako komuniciraš svoje želje. "Ovo je vrijeme kada možeš istinski osjetiti zajedništvo s drugom osobom", rekao je Thomas dodajući: "Otvori svoje srce i tijelo i dopusti si ljubav."

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja) 

Pripremi se, 2019. je tvoja godina za ljubav. Prethodne godine duhovnog i individualnog rasta vodit će te na sastanke i ponovno povezivati s potencijalnim partnerima. Ako si imala nekoliko loših godina na ljubavnom odjelu, sad su zvijezde na tvojoj strani. To znači da bi uskoro mogla pronaći nekoga s kim ćeš provesti cijeli život. 

Rak (21. lipnja - 22. srpnja) 

Ako već nekoliko godina radiš na sebi, ova godina nagradit će te pravnim prijateljstvima, životnim partnerom ili poslovnim partnerom. Tako da tvoji odnosi ostaju prilično pozitivni. Prema Thomasu, neki važni datumi na koje trebaš paziti su 5. siječnja i 16. srpnja.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Potencijal da upoznaš nekog novog i uzbudljivog je prilično visok u 2019. godini. No, određene promjene u tvom životu mogu donijeti izazove koji će zahtijevati da se prilagodiš i budeš fleksibilnija. Osim toga, bit će velika godina za ljubav jer je Lav jedan od najsretnijih znakova za pronalazak ljubavi. 

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Vjerojatno ćeš se ponovno susresti sa starom ljubavi, ali to će na početku zahtijevati razlučivanje namjera. Jednom kad to bude na mjestu, odnos može povoljno ući u harmoniju. Ako želiš pronaći novu ljubav u novoj godini, važno je voditi se svojim srcem. Imat ćeš većinu zvijezda na svojoj strani, tako da ćeš biti sposobna manifestirati život koji si oduvijek željela. Poduzmi akcije i otvori svoje srce.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Vaga (23. rujna - 22. listopada) 

Za Vagu naredna godina donosi svašta, ali shvatit ćeš što stvarno želiš u svom život. Neki važni datumi na koje trebaš obratiti pozornost su 21. ožujka i 19. travnja. Prema Thomasu, to su dva trenutka u godini koji su vrlo rijedak blagoslov iz svemira. "Koristi ove datume da dohvatiš zvijezde i stvoriš život koji želiš", rekao je Thomas. 

Škorpion (23. listopada - 21. studenog) 

"Škorpion je imao puno sreće u ovoj godini", rekao je Thomas dodajući: "Pa će se ove godine više usredotočiti na dodavanje novca na bankovni račun." Ne brini, ljubav je za tebe još uvijek zapisana u zvijezdama. Mladi mjesec 4. svibnja može ti pomoći da pronađeš nekog tko je 'materijal za brak'.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca) 

Vjerojatno ćeš se susresti s nekim s kim ćeš se povezati na osobnoj i duhovnoj razini. No, da bi se to pretvorilo u vezu, morat ćeš biti jasna sa svojim namjerama od početka. Prestani govoriti: "Ne znam, vidjet ćemo kamo ide", ako ti se netko stvarno sviđa i želiš vezu s tom osobom. 

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja) 

U sljedećoj godini doživjet ćeš velike promjene u svom životu zato svakako napiši popis onoga što želiš. Ovo se odnosi i na partnera, možda ćeš shvatiti da tvoj partner nije onaj "Pravi" i sad je vrijeme da nađeš nekog boljega. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače) 

Kad je riječ o ljubavi, 2019. bit će ležerna za tebe. Vjerojatno možeš očekivati nove, uzbudljive i iznenadne "neodržive veze". Drugim riječima, upoznat ćeš ljudi koji će privremeno biti u tvom životu, ali ćeš se zabaviti. Nije loša ideja izaći s prijateljima i upoznati nove ljude bez ikakvih očekivanja. Ako ipak tražiš nekog, zamoli prijatelje da te spoje s nekim 'na slijepo'. 

Ribe (19. veljače - 20. ožujka) 

Ako želiš upoznati nekog posebnog u 2019. godini, imamo dobre vijesti. Vjerojatnost da se to dogodi je vrlo dobra jer su ti zvijezde namijenile da upoznaš nekog s kim ćeš imati dobru vezu. Poznata si po svojoj sanjarskoj prirodi pa nemoj samo uskočiti u vezu. Uzmi si vremena i upoznaj osobe prije nego što se upustiš u vezu. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.