Psiha i seks Moje emocije 05. srpnja 2017.

Hillary Duff: Razvedena sam i nesretna

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Američka pjevačica i glumica u intervjuu za Redbook nakon razvoda progovara o svemu: od majčinskog osjećaja krivnje do roditeljstva.

Hillary Duff osjeća se ugodno iskreno govoriti o tome kakav je osjećaj biti samohrana majka te se ne ustručava opisati svoju situaciju.

˝Nekoliko mojih prijatelja govori mi: 'Bože, zasigurno si sretna kada se možeš odmoriti od svog djeteta dok je kod oca'˝, iznosi Duff, koja kaže da je razvedena te da je to ne čini sretnom, no, tvrdi da je ˝s vremenom postalo normalno˝. Duff također vjeruje da je dio onoga što joj prijatelji govore istina: ˝Tako je, na pauzi sam. Moj sin Luca bio je kod mene dva tjedna dok je (bivši) suprug bio na poslovnom putu. Kada se vratio rekla sam mu: 'Čuvaj ga, doviđenja'˝.

Kolumna: Pet najšešćih ubojica ˝bračne˝ ljubavi

Duff je zatražila razvod 2014. nakon četiri godine braka, dok je sin Luca imao 2 godine. U intervjuu za Younger iznijela je da brak treba biti vrlo ozbiljno shvaćen i da mu se izuzetno veselila te da je bila u vrlo uspješnom braku dugo vremena. ˝Zajedništvo nam se temeljilo na ljubavi i prijateljski smo se razveli. Cijeli proces ne mogu zamisliti s nekom drugom osobom, ostali smo jako dobri prijatelji i to govorim iskreno, iz srca. Smatram da smo kroz razvod prošli svjesni i puni ljubavi.˝

 

Le goof troop

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Duff u intervjuu za Redbook govori i o zahtjevnosti roditeljstva nakon razvoda: ˝Pomirila sam se s činjenicom da još dugo neću roditi˝, te kaže da joj svi dosađuju s propitkivanjima kada će imati drugo dijete jer na sva slična pitanja odgovara negativno.

Cyberbulling: Roditelji moraju postati i online odgajatelji

Bez obzira što Hillary Duff radi od svoje šeste godine, i ona se susreće s ˝majčinskim osjećajem krivnje˝ s kojeg imaju mnoge zaposlene majke. ˝Osjećam se slomljeno i imam grižnju savijesti. Trenutno ne radim i u početku sam bila pod stresom zbog toga, a to je smiješna činjenica. Imam dijete i odličan je osjećaj biti dio samo sinovog rasporeda. Doslovce sam njegov šofer!˝

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.