Psiha i seks Moje emocije 23. ožujka 2018.

Gledaj nas u LIVE emisiji o anđelima i porukama koje nam prenose!

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Samo za tebe, pripremili smo posebno izdanje Live emisije o anđelima i anđeoskim porukama u studiju Zdrave Krave. Naša gošća bit će Martina Tišljar, autorica anđeoskih poruka koje rado čitate svakodnevno na Zdravoj Kravi.

Emisiju možeš pratiti uživo na Facebooku Zdrave Krave, 27. ožujka u 10 sati. U emisiji ćemo pričati o anđelima, o iscjeljivanju, o našim unutarnjim vodičima, o povjerenju u život, ljubav i dobro. Također, otkrit ćemo u kojim situacijama ti anđeli mogu pomoći, a u kojima se ne žele miješati.

Naša gošća je Martina Tišljar, autorica anđeoskih poruka na Zdravoj Kravi.  Martina održava radionice, seminare pod nazivom Druženje s Anđelima, a radi i individualna savjetovanja s Anđelima. Jedna je od certificiranih praktičara Tehnike Emocionalne Slobode (EFT) na ovim prostorima, a jedina radi kao praktičar Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a.

 | Author: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER Foto: Martina Tišljar, šaptačica anđelima i licencirani EFT TRENER

"Danas vjerujem u čuda jer vjerujem u sebe! Anđeli su me naučili da čuda ne postoje, ne u smislu u kojem mi mislimo o njima. Ono što mi nazivamo čudima je jednostavnost u svom prirodnom stanju. Život sam je čudo, svi smo mi Božansko čudo", kaže Martina.

Ispuni obrazac ispod članka i postavi pitanje!

Ako želiš da u emisiji odgovorimo baš na tvoje pitanje, ispuni obrazac ispod članka, postavi pitanje vezano uz anđele, jer na najzanimljivija pitanja ćemo odgovoriti direktno u Live prijenosu. Također, autor najzanimljivijeg pitanja ili komentara na Facebook zidu tijekom Live prijenosa osvojit će Angels reading kod Martine Tišljar.

Budi s nama u utorak, 27.3. u 10 sati na našoj Facebook stranici.

Fill out my online form.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.