Psiha i seks 21. prosinca 2021.

Evo što oblik penisa otkriva o karakteru muškarca

Oblik penisa
Foto: Thinkstock Jedan muškarac u 30-ima tvrdi da mu se zbog dugotrajnih posljedica covida smanjio penis za 3,8 cm
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Penis mu je dugačak, a testisi kratki i čvrsti? Znaš li da oblik muških intimnih dijelova može puno reći o njegovom karakteru?

Kakav je u krevetu, možeš li se osloniti na njega ili je više nevjerni brijač? Otkrit ćemo ti što oblik testisa i penisa otkrivaju o karakteru muškarca (naravno, bez garancije...). 

5 oblika penisa i njihova značenja

Kvaka

Penis nalik kvaki je prilično malen i tanak, testisi su još manji, ali prilično čvrsti. Muškarac s takvim penisom želi se dokazati u životu. Ali, on je i pouzdan prijatelj nakon što ga uvjeriš da si mu naklona. 

Kao partner, muškarac „kvaka“ je snažan, a svoje nesigurnosti vješto sakriva. Otkrit će ti ih isključivo u vrlo pouzdanim i povjerljivim trenucima, a onda ga apsolutno moraš utješiti i podržati, inače se neće osjećati dovoljno osnaženim. U krevetu će te zabaviti neobičnim radnjama, uložit će puno energije i jako puno truda. Nezadovoljna žena bila bi poseban udar na njegovo samopouzdanje.

Palica

Njegov penis je dugačak i debeo. U opuštenom stanju su testisi prilično dugački i mekani. Muškarac vlasnik „palice“ je pouzdan tip - u životu i u krevetu. Možeš se osloniti na njegovo rame kada ti je potrebna utjeha. U vezi on daje ton, a u krevetu se brine da dobiješ sve što poželiš - ne uvijek maštovito, ali pouzdano.

Bušilica

„Bušilica“ u početku izgleda prilično impresivno, ali u erekciji je još deblja. Testisi kod „bušilice“ su čvrsti na dodir. Muškarac s takvim penisom siguran je u sebe pa voli prilaziti ženama. Šarmantno i čvrsto nas hvata u zamku - ali nije baš neki majstor u krevetu. Ako se oslanja samo na svoj lijepo oblikovan penis, seks s njim postaje prilično nemaštovit čin. Pošto jako voli samoga sebe, nije nužno ni odan.

Nakovanj

Tražiš pouzdanog muškarca s kojim ćeš osnovati obitelj? Onda je tip „nakovanj“ tvoj čovjek! Penis mu je prilično kratak, ali debeo, testisi su debeli i čvrsti. Muškarac s ovim penisom je prizemljen i odan, a obitelj mu je svetinja. Kada je u pitanju seks, pruža solidne izvedbe, najbolju osnovu za zabavu tijekom mnogo godina, ako ne i desetljeća.

Šiljasti

Šiljasti penis je poseban tip: glavić je manji od „tijela“, što ga čini suženim. Muškarac s ovim penisom je prilično nestalan, i rijetko tko će ga brzo prikovati. S njim se možeš dobro zabaviti u svom krugu prijatelja. Ali, ako se doista zaljubi, onda muškarac sa šiljastim penisom ostaje vjeran.

Možda te zanima... Seks tehnika kokosovog oraha: Za još više užitka u jahaćem položaju Psiha i seks

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.