Psiha i seks 08. rujna 2021.

Evo na kojem spoju se odlučuje jeste li jedno za drugo ili ne

10 učestalih laži koje muškarci govore ženama na prvom spoju
Foto: shutterstock Iako se čini rano sasvim je u redu pitati osobu na trećem sastanku želi li ozbiljnu vezu ili flert
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Treći spoj je savršeno vrijeme da odlučiš želite li biti u predanoj vezi ili ne. Zašto? Otkrit ćemo ti.

Bliži se treći spoj i imaš osjećaj da poznaješ svog partnera, već ste si prilično dobri? Možda ste se već približili i poljubili? Vrlo dobro, onda je vrijeme da karte stavite na stol. Naime, tvoj sljedeći spoj će već odlučiti trebate li ostati prijatelji ili imati romantičnu zajedničku budućnost.

Evo zašto je treći spoj toliko presudan

Već ste prošli prvi dio međusobnog upoznavanja. Sada možeš iskoristiti stečeno međusobno povjerenje za razgovor o ozbiljnijim temama, poput rađanja djece i planiranja braka. Na prvi pogled to izgleda prilično rano, ali to je važna tema oko koje biste se trebali složiti u vezi. Ne mora se izravno odnositi na vas oboje, nego općenito na pitanje želi li tvoj partner uopće imati djecu i vjenčati se ili ne.

Naravno, nitko od vas ne mora se obvezati na odgovor, ali ova pitanja mogu vam pomoći da shvatite što želite, flert ili ozbiljnu vezu.

Možda te zanima... Recept za sretan brak: "Iako imamo dvoje djece i dalje imamo seks skoro svaki dan" Psiha i seks

Seks na trećem spoju, zašto ne?

Stručnjakinja za spojeve i veze Lisa Concepcion izjavila je za cosmopolitan.com da je treći spoj savršen za otkrivanje postoji li tjelesni interes s obje strane. Ako se međusobno privlačite, ne oklijevajte i prepustite se. Ali, također je savršeno u redu ako si želite odvojiti još vremena za odluku. 

Najvažnije je da razgovarate. Naime, komunikacija je uvijek ključ dobre veze. Postavi mu pitanja koja će ti pomoći da ga bolje upoznaš te pažljivo saslušaj odgovore. To je najbolji način da saznaš je li on doista vrijedan tvog vremena. I tko zna, možda ćeš doista pronaći svog partnera za cijeli život.

Možda te zanima... Mladi Mjesec u Djevici: Kakvu energiju ti donosi i koliko će taj utjecaj trajati? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.