Psiha i seks 07. rujna 2021.

Recept za sretan brak: "Iako imamo dvoje djece i dalje imamo seks skoro svaki dan"

Foto: shutterstock Za uspješan brak potrebno je dvoje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Žena koja je željela ostati anonimna ispričala je za Your Tango kako je odlučila poboljšati svoj odnos sa suprugom tako što je odlučila imati češće spolne odnose s njim.

"Čula sam muža kako je tiho ušao u sobu samo nekoliko minuta nakon što sam ugasila svjetlo. Bila sam mirna i pravila sam se kao da spavam. Kad je ušao u krevet, osjetila sam da sam se nehotice ukočila, a zatim opustila jer je njegov čedan poljubac u obraz značio da ne moram brinuti o seksu večeras. Naime, Steve i ja smo prošli razdoblje medenog mjeseca, a imamo i dva mala dječaka. Obuzimao me osjećaj krivnje zbog svog odustajanja od fizičkog kontakta s mužem, ali sam se smirila razgovarajući s prijateljicama uz vino i čaj. I one su bili umorne, dojile su i njegovale djecu. Bile su rastrgane doslovno i preneseno. Opravdale smo jedna drugu.

Seks Možda te zanima... Što žene stavljaju na prvo mjesto u seksu i zašto je to loše za oboje? Psiha i seks

Sljedećeg jutra kasnije sam se probudila, a Steve je već bio napravio obiteljski ručak i brinuo o oba dječaka  Obično bi pustio glazbu, pripremao jelo i kuhao. No, tišina mi je ostala u mislima dok sam ga grlila - došao je njegov red da se ukoči. "Što nije u redu?" Pitala sam ga iako sam znala što nije u redu. Tražio je tako malo od mene. Samo je htio osjećati ponovno  fizičku privlačnost, a ja sam ga odbijala nerazumno dugo. Umjesto da se ispričam, ja sam se krenula svađati; krenuti u ofenzivu bilo je puno lakše nego suočiti se sa stvarnošću našeg smanjenog seksualnog života.

Možda te zanima... Voli li me? Ako radi ovih 5 stvari tijekom seksa, doista te voli Psiha i seks

“Ne mogu vjerovati da si ljut na mene. Znaš koliko sam bila umorna, potpuno je nepošteno što se ljutiš jer se sinoć nismo seksali. " "Nije to ..." Ovdje je zastao. Nikada sa mnom ne razgovara o tome što osjeća. Zato i nisam krenula dalje sa sljedećom linijom napada i argumenata. Vidjela sam njegova pognuta ramena dok je okretao palačinke koje je napravio bez uobičajenog užitka. Mogla sam ga pritisnuti sve dok mi se nije ispričao, ali ovaj put nisam. Imala sam očekivanja od njega kao oca i kao muža. Htjela sam da radi puno radno vrijeme, kuha, pazi našu djecu, vadi smeće i strpljivo me sluša. Ono što je on htio od mene, nije sadržavalo toliko stavki.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock Imala sam očekivanja od njega kao oca i kao muža. Htjela sam da radi puno radno vrijeme, kuha većinu, pazi našu djecu, vadi smeće i strpljivo me sluša

Htio je osjećati se kao da me može usrećiti i želio je biti zadovoljan u krevetu

To je bilo nešto što sam mu mogla dati. Znam da je katalizator veze za mog muža seks. Za mene je to razgovor. Ne mogu nikako opravdati uskraćivanje seksa danima ili tjednima jer nikada ne bih prihvatila muža koji je tjedan dana ignorirao moje pokušaje razgovora. Zanemarila sam tvrdnju svojih prijatelja da je seks samo subotom najbolje što mogu ponuditi. Šutke sam si postavila cilj seksa pet puta tjedno.

Možda te zanima... 12 vrsta poljubaca i njihova značenja. Preko poljubca otkrij što osjeća prema tebi Psiha i seks

Zatvorila bih vrata dok su djeca gledala televiziju i uvela ga u kupaonicu. Uključila bih alarm pet minuta ranije i dočekala ga budnog gola. Odlučili smo uključiti vibrator u svoj svakodnevni seks, osiguravajući da oboje budemo zadovoljni. Sedam godina kasnije imamo spolne odnose 5 do 7 puta tjedno, čime prednjačimo među našim vršnjacima. Napokon je dobio vezu za kakvom žudi. Gleda me s ljubavlju, gladi me po kosi i postavlja mi pitanja. Osim toga, imam prijatelja i muža koji me uzbuđuje i pruža mi orgazme, jednako kao i ja njemu i to nas oboje čini sretnima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.