Psiha i seks Seks i veze 27. studenoga 2019.

Eksplicitan seksualni dnevnik nakon trogodišnjeg celibata

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Portal Prevention redovito objavljuje "Sleep Diaries: Naked Edition" (Dnevnik spavanja: Golo izdanje) u kojima ljudi otvoreno dijele svoja seksualna iskustva. Projekt je pokrenut kako bi se dao odgovor na uvijek intrigantno pitanje - što se događa u tuđim spavaćim sobama. Ovaj tjedan razgovarali su s Ritom (37) iz New Yorka. Ovo je njezina priča.

Posljednje tri godine provela sam putujući svijetom, živjela sam posvuda od Tajlanda do Praga pa sve do Južne Afrike i Velike Britanije. Bilo je to nevjerojatno iskustvo koje sam gotovo u cijelosti provela u celibatu. Naime, tijekom tog perioda imala sam seksualne odnose jednom godišnje, obično na svoj rođendan. Osim što se nisam seksala, nisam išla ni kod ginekologa. Zato sam odmah nakon povratka s putovanja zakazala pregled.

Preliminarno pitanje o tome imam li bolove tijekom seksa navelo me da se upustim u seksualni eksperiment i ponovno sam stupila u odnose s "prijateljem s povlasticama" koji živi u blizini. Iako je sve počelo kao eksperiment, sada imamo odnose jednom tjedno. On je oženjen, a pravilo koje smo postavili je da tijekom naših susreta nikada ne govorimo o tome što nam se događa izvan spavaće sobe.

Seks Možda te zanima... 8 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju o seksu Psiha i seks

Utorak - shvatila sam zašto volim doggy stil

Uz stalni posao radim i honorarni i sa svim obavezama gotova sam tek u 21 sat. On živi u zgradi do moje i nakon posla sam prvo otišla kući, istuširala se, obukla pidžamu i zatim pozvonila na njegova vrata. Prvo smo čavrljali o sportu jer nam je to poveznica, radim u sportskoj industriji zabave, a on je bivši nogometaš. Sjedili smo na kauču i u jednom trenutku me počeo skidati, oralno me zadovoljavao oko pet minuta i zatim je sa svojim penisom došao na moje lice, a ja sam odvratila da ne  mora odmah tražiti da mu uzvratim zadovoljstvo.

Što je seksualna kemija? | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock "Seksualna je kemija vrlo snažan, ali neizreciv osjećaj koji osjećaš u svom tijelu kad te netko privlači",

Smatram da mi on treba ugoditi jer to želi, a ne kao neki oblik trgovinske razmjene. Sljedećih dvadesetak minuta mijenjali smo različiti poze, a najviše mi je odgovarao doggy stil i to iz dva razloga. Prvi jer je on vrlo obdaren pa sam ga lijepo osjećala, a drugi jer se u toj pozi ne gledamo u oči što mi odgovara budući da nismo intimni. Ta poza mi pomaže da održimo distancu i da oboje imamo na umu da je to samo seks. Doživjela sam slabašan orgazam i uskoro zaspala.

Srijeda - jutarnji seks za bolji dan

Koliko god mrzim jutra, volim jutarnji seks. Daje mi dodatnu dozu energije. Te srijede probudila sam se u šest sati ujutro, zatim mi se on približio i pita me spavam li, nekoliko sekundi kasnije seksali smo se u misionarskom položaju. Zatim me je okrenuo i opet smo završili na doggy stilu. Nisam svršila, ali sam uživala u seksu.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Kada su u pitanju senzualni seksualni položaji, položaj kornjače je daleko na vrhu

Četvrtak - vrijeme za samozadovoljavanje

Alarm me probudio u 7:30 i kako sam se još uvijek osjećala pospanom, odlučila sam se razbuditi uz masturbaciju. Pogledala sam isječak pornića i osam minuta kasnije bila sam spremna za polazak. Inače masturbiram tri puta tjedno, a tijekom tri godine skoro pa celibata rjeđe sam masturbirala jer je oko mene bilo toliko drugih stvari koje su mi odvlačile pažnju.

Seks-Igrice | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock Koji je"normalan" intimni miris

Petak - vrijeme za promišljanje

Danas nema seksa, ali zato razmišljam što bih voljela promijeniti na tom polju. Ono što mi se nametnulo samo po sebi je da bih voljela imati drugog seksualnog partnera, a ne svog oženjenog susjeda. Također sam svjesna i da odugovlačim s majčinstvom i da se brinem za taj dio svoje budućnosti. Odlučila sam da ću se uskoro prestati viđati s sa  svojim "prijateljem/susjedom s povlasticama" jer to nije to. Baš me zanima što slijedi.

Možda te zanima... Seksomnija, jedan od 'opakijih' poremećaja spavanja Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.