Psiha i seks Moje emocije 25. kolovoza 2022.

Nauči EFT i usvoji tehniku iscjeljivanja 21. stoljeća

Foto: Martina Tišljar
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

EFT tehnika ili Tehnika Emocionalne Slobode jedna je od najraširenijih i znanstveno najistraživanijih tehnika u svijetu. Pažnju izaziva ne samo kod zaljubljenika u osobni rast i razvoj već i kod liječnika, terapeuta, profesora i znanstvenika širom svijeta.

EFT je svoj učinak dokazao kroz preko 200 kliničkih studija rađenih na raznim emocionalnim i tjelesnim tegobama. Promoviraju ga neka od poznatijih svjetskih imena kao što su dr. Mercola, dr. Bruce Lipton, dr. Peta Stapleton, Jack Canfield i mnogi, mnogi drugi. O EFT-u su pričali i javno tapkali i megapopularni Louise Hay i Dr. Wayne Dyer koji su iza sebe ostavili duboke spoznaje koje su nesebično dijeliti sa svijetom.

lako je osnove EFT-a lako naučiti putem besplatnih priručnika, videa; postoji ogromna dubina i širina njene primjene koja se može naučiti jedino na EFT edukaciji. EFT certifikat međunarodno je priznat i omogućuje stvaranje nove ili osnaživanje već postojeće karijere u radu s klijentima.

Za trajne rezultate i potpuno razumijevanje EFT-a trening ima dva stupnja. Kroz I i II stupanj uči se primjena ove tehnike na sebi i na drugima. Nakon završenih tri dana svi koji EFT žele primjenjivati na drugima kao certificirani praktičari postaju to nakon položenog ispita. Ispit se polaže nakon treninga, nakon čega postajete ponosni vlasnik certifikata pod okriljem EFT Akademije koju je osnovao Master EFT-a Karl Dawson - jedno od najznačajnijih imena u svijetu EFT-a općenito.

 | Author: Martina Tišljar Foto: Martina Tišljar

Nakon završenog I i II stupnja praktikanti mogu pristupiti i naprednoj edukaciji: REPROGRAMIRANJE MATRICE pomoću EFT-a (MATRIX REIMPRINTING) koju vodi Karl Dawson, EFT Master i utemeljitelj ove metode.

Prvi sljedeća EFT edukacija I i II stupnja održava se 09.09 - 11.09.2022 u Westin Hotelu u Zagrebu. EFT edukaciju vodi Martina Tišljar, međunarodno priznati EFT trener.

Edukacija REPROGRAMIRANJE MATRICE pomoću EFT-a s Karl Dawsonom održava se 13.10. - 16.10. u Westin Hotelu u Zagrebu.

Nakon ove edukacije ne trebate polagati ispit, odmah nakon treninga postajete certificirani praktičar Reprogramiranja Matrice.

Sve dodatne info su na webu: www.eft-croatia.com Kontakt: info.bonumvox@gmail.com ili 095 240 2400

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.