Psiha i seks 19. lipnja 2021.

Dva znaka da je dobar ljubavnik

Par_19
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Muškarac kojeg vrijedi sačuvati je onaj koji se maksimalno trudi da ti pruži zadovoljstvo bez obzira koliko vremena je potrebno da postigneš orgazam. Dobar ljubavnik ima strpljenja i zna kako učiniti da se žena osjeća privlačnom i poželjnom

Dame imaju prednost

Muškarac kojeg vrijedi sačuvati je onaj koji se maksimalno trudi da ti pruži zadovoljstvo bez obzira koliko vremena je potrebno da postigneš orgazam.  Idealno, on će to činiti tako da ne osjetiš pritisak, a to obično zahtijeva strpljenje. Ako sve to predugo traje, kao što je obično slučaj kod većine žena i oboje se umorite, njegov ohrabrujući prijedlog da napravite kratku pauzu može učiniti čuda.

Bez straha i srama

Zbog njega se osjećaš tako sigurna u sebe, jer te potiče da budeš na vrhu tijekom odnosa. Objektivno, za većinu žena ova poza je prilično izazovna, naročito s muškarcem s kojim nisu dugo u vezi jer su svi dijelovi tijela potpuno izloženi njegovom pogledu. Ipak, u ovoj pozi seks je najuzbudljiviji, što muškarac kojeg vrijedi zadržati dobro zna i zato te ohrabruje, primjerice obasipanjem poljupcima.

Pročitaj kako seks utječe na kožu i hormone.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.