Psiha i seks Moje emocije 29. studenoga 2019.

Duhovne životinje: Kako mačke odabiru vlasnike?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Postoji važna razlika između psa i mačke i načina na koji biraju vlasnike. Pas bi se rado prilagodio svom vlasniku te će to i napraviti, ali mačka će odabrati svoga vlasnika samo ako on ili ona to zasluže.

Povijest nalaže da su mačke uvijek bile povezane s ljudskim postojanjem, odnosno prikazane su kao ravnopravne ljudima. One su okarakterizirane kao duhovne životinje i simbol su visoke energije.

Mogu biti intuitivne, imaju psihičke moći i tradicionalno ih se povezuje s određenim ritualima, navodi Gostica te nadodaje kako se veličina njihove aure može mjeriti s onom ljudskom.

Možda te zanima... Saznaj kako možeš otkriti svoju duhovnu životinju i poruku za sebe Psiha i seks

Budući da su mačke tako duhovna bića i vrlo su intuitivne, često upravo to koriste kako bi odabrale svoje vlasnike. One gravitiraju prema ljudima koji imaju sličnu energiju kao što je njihova, a upravo to rade i ljudi.

Samo zato što su mačke životinje koje ne mogu govoriti, nemoj misliti da one ne mogu biti tvoj "životni guru." Mnogo je slučajeva kada se ljudima, koji ne reagiraju dobro na terapeute ili vidovnjake, preporučuje da sugovornike i suputnike pronađu u mačkama.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Upravo su mačke oduvijek smatrane nositeljima ogromne mudrosti, a to se dijelom može pripisati njihovoj sposobnosti da u svakom trenutku održavaju visoku razinu energije. Stoga, mačja prisutnost u tvojem životu odrazit će također višu razinu energije i novo vodstvo.

Možda te zanima... Kako prepoznati da tvoj duhovni vodič pokušava kontaktirati s tobom Psiha i seks

Gotica navodi da ćeš ako odbiješ mačku ili ti ona okrene leđa, naići na lošu sreću koja će te pratiti dugo vremena, uglavnom u financijskom sektoru.

Zato, ako vidiš mačku koja te slijedi najbolje je vrijeme da iskušaš svoju sreću u igrama na sreću i utoneš u duhovni svijet sa svojom mačkom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.