Psiha i seks 04. prosinca 2013.

Imaš problem? Nazovi psihologa!

Hrvoje2
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš biti sretnija na poslu ili u vezi, svakog četvrtka u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati psihologa Hrvoja Malekovića na broj 060 50 10 10 i zatražiti njegov poslovni ili ljubavni savjet. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Poslovni savjeti i motivacija na poslu

U ova krizna vremena teško je naći dobar posao, a još teže napredovati. Uz korisne savjete psihologa Hrvoja Malekovića možeš naučiti kako iskoristiti svoje potencijale i pripremiti se za poslovne intervjue i sastanke najbolje što možeš.

Poznaješ li simptome ADHD-a? Nezadovoljna si svojim poslom? Želiš napredovati? Nauči brzo procjenjivati ljude i situacije te iskoristi trenutak da se pokažeš u najboljem svjetlu.

Izazovi u ljubavnom životu

Često se osjećaš potišteno zbog odnosa s partnerom ili partnericom? Čini ti se da te nitko ne razumije? Dosta ti je zanemarivanja osjećaja ili potreba? Javi se s povjerenjem. Psiholog Hrvoje Maleković savjetovat će ti kako prevladati ove probleme i uspostaviti dobru komunikaciju u vezi. Kako bi naučila što uzrokuje nemirno spavanje ili kako možeš svjesno izbjeći lošije raspoloženje, poslušaj primijeniti prijedloge čija je namjera poboljšati tvoju kvalitetu života i povećati zadovoljstvo.

Sa svim upitima o tegobama možeš se psihologu Hrvoju Malekoviću obratiti svakog četvrtka na broj telefona 060 50 10 10. Njegove savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.