Psiha i seks Moje emocije 15. prosinca 2021.

Dočekaj Božić u toplini svoga doma uz Netflixove romantične filmove

Foto: shutterstock Vrijeme je za gledanje božićnih filmova
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Budući da ćemo ovih dana ponajviše vremena provoditi kod kuće, donosimo ti najbolji izbor za hladne zimske večeri u obliku lijepih filmskih priča.

Božićno vrijeme idealno je za opuštanje i uživanje, pogotovo ako k tome dodamo kuhano vino, film i dekicu, prijatelje ili voljenu osobu. U ovom blagdanskom razdoblju moramo ponajviše znati cijeniti male stvari, a velika okupljanja, razne božićne partyje, za razliku od svih proteklih godina, za sad zaobilazimo. No, ako nas je 2020. godina ičemu naučila definitivno je - Ne čekajmo prilike za sreću nego ih stvarajmo sami.

Holidate

Emma Roberts u glavnoj ulozi nikad ne razočara, pa tako ni ovoga puta. Vječni samci koji mrze blagdane upravo iz razloga što im roditelji osuđuju njihov ljubavni status, upoznaju se sasvim slučajno i dogovore se da će biti partneri na svakoj idućoj proslavi ili blagdanu. Uz obostrano preziranje praznika i uvjeravajući se da ih romansa ne zanima, postaju jedno drugome savršeni par, samo je pitanje vremena kada će si to uistinu i priznati. No, kako završava godina, a obaveznih proslava i prilika više nema, na naplatu dolazi neočekivana ljubav.

Možda te zanima... Otkrivamo šarmantne europske advente i njihove ponude Eko

Operation Christmas Drop

Kat Graham nam je mnogima znana iz serije „Vampirski dnevnici“, iako je dugo nismo vidjeli u glavnoj ulozi, ovo blagdansko vrijeme je to na sreću promijenilo. Naime „Operation Christmas Drop“ prati Ericu zaposlenicu u Kongresu koja Božić neće provesti pored obitelji jer ima važan zadatak u zračnoj bazi. No, tu njezini problemi zapravo i počinju zbog neslaganja s kapetanom baze. Međutim, njihov se odnos brzo razvije u nešto sasvim drugačije, a razne razmirice postaju ubrzo zaboravljene. Važno je istaknuti kako je film dugo bio među najgledanijima na Netflixu, stoga se udobno smjesti i u ovoj duhovitoj božićnoj priči uživaj već danas.

The Knight Before Christmas

Vanessa Hudgens postala je prava zvijezda božićnih filmova na Netflixu, a prvi takav je zasigurno "The Knight Before Christmas" Radnja je povezana s putovanjem kroz vrijeme, gdje srednjovjekovni engleski vitez spletom magičnih okolnosti, biva teleportiran u današnje vrijeme. U svijetu koji ne poznaje upoznaje srednjoškolsku profesoricu znanosti koja je razočarana u ljubav, te joj potpuno promijeni život pokazavši ljubav na stari dobar način. Ovaj film pravi je spoj čarolije, ljubavi i klišeja koje tražimo u romantičnim božićnim filmovima.

Možda te zanima... Ovih 10 darova će stvarno raspametiti svakoga tko ih dobije Psiha i seks

A Christmas Prince

Odmah čim je osvanuo „A Christmas prince“ napravio je pravu pomamu među gledateljima te je upravo nakon premijere ovog filma plasirao Netflix u sam vrh svijeta Božićnih priča. Film prati mladu novinarku Amber (Rose McIver) koja dobiva zadatak napraviti priču o princu, najpoželjnijem neženji i ženskarošu Richardu (Ben Lamb). Odlazi u dvorac, i upoznavši zavodnika i njegovu obitelj ne odolijeva njegovu šarmu, te se zaljubi u nedostupnog muškarca.

Možda te zanima... Božićni pokloni i uređenje doma prema Zero Waste filozofiji Eko

The Christmas Chronicles

I za kraj, naravno, ništa ne može proći bez nezaobilazne priče o Djedu Božićnjaku, koja je nedavno čak dobila i svoj nastavak. Radnja filma prati priču sestre i brata Kate i Teddyja Piercea čiji je božićni plan ‘uloviti’ Djeda Mraza, no njihov plan ipak nije tako lak te postane jedna od najluđih i najvećih avantura koju nikada nisu mogli niti zamisliti!

Kolaz630_6 Možda te zanima... Uz ove filmove osjetit ćeš pravi božićni duh koji će ti zagrijati srce Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.