Psiha i seks Seks i veze 10. prosinca 2017.

Dobrog muškarca je najteže voljeti?

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Teško je voljeti dobrog muškarca. Dobar muškarac nije samo dobar čovjek – on ne čini lijepe stvari kako bi nešto dokazao. Ljubaznost je dio njegovog gena i njegov moralni kod, skup vrijednosti i prioriteti koje cijeni kojima će uvijek postupiti u skladu sa svojim osobnim standardima.

Dobar muškarac čini ono što je za njega dobro za činiti. On ti nikada neće lagati kako bi te poštedio loših osjećaja, on će zapravo učiniti mnoge stvari koje će te i naljutiti i pogoditi te. Ali nevjerojatno je da se nećeš moći ti naljutiti na njega, jer on je dobar čovjek.

Dobar čovjek je čovjek koji će se javiti svojoj bivšoj djevojci kada je s tobom u društvu, jer on nema što skrivati. On zna da je ona u strahu i da ne bi nazvala da nije nešto bitno, a on je dužan kao dobar čovjek učiniti sve što može da pomogne čak i kada njegov postupak za druge bivaju nelagodni.

Možda te zanima... Sve se događa s razlogom: Bolest, ozljeda, ljubav, izgubljeni trenuci prave svrhe! Ljepota i relax

Dobar čovjek je uvijek vjeran?

Dobar čovjek će staviti želje svojih prijatelja i obitelji ispred njegovih vlastitih potreba, čak i kada on priznaje da se njegovi prijatelji i obitelj ponašaju manipulativno i sebično, jer dobar čovjek je uvijek vjeran.

Ona žena koja će provoditi vrijeme s takvim dobrim muškarcem, nikada se neće uzrujati, jer kako se itko može naljutiti na takvog dobrog muškarca?  Svaka žena zna da je u današnjem svijetu odnosa i ne-odnosa, čisti dar takve otvorene komunikacije i pravi blagoslov, čak i kada boli.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

Biti s dobrim muškarcem u vezi je teško, ali s druge strane u ovom svijetu laži, preljuba, frajerstva, pronaći i zadržati takvog dobrog čovjeka je sreća. On brine za obitelj, on brine za ženu koja ga osvoji, on je nježan, on uvijek ima riječi utjehe, on brine da je uvijek svima dobro, jer zna da je zahvalnost na malim stvarima otvoreni put prema dobitku velikih stvari na kojima će biti još i više zahvalan. Što čini još težim preboljeti takvog čovjeka.

Istinski interes za tebe i tvoje mišljenje

Dobar čovjek će te promijeniti; jer ti ćeš uz njega uživati. Satima ćete smisleno razgovarati, a u tim minutama uvidjet ćeš da ne provodi vrijeme s tobom zbog bilo kojeg drugog razloga, osim njegovog istinskog interesa za tebe i tvog mišljenja. I tako će taj dobar muškarac, usprkos svojim manama i ponekad iritantnim dobrim navikama, postaviti ljestvicu tako visoko, da svaki sljedeći koji naiđe u tvoj život neće moći doseći.

A budući da je gotovo nemoguće naljutiti se na takvog dobrog muškarca, teško da ćeš ga moći i preboljeti. Pomalo dosadan po dobroti, pomalo naporan jer toliko brine, pomalo iritantan zbog svojih ljubaznih gesti.

Ali možda nije stvar u njegovoj dobroti, već u tebi jer nisi prije naletjela na takvog gotovo nestvarnog muškarca. Možda ćeš ga i uspoređivati s novim ljubavima. Nemoj se začuditi ako i dalje pamtiš njegov datum rođenja iako ste prekinuli prije godinu dana.

Osjećaji koje je pokušao spriječiti da osjetiš, jer on je dobar čovjek i osjećaje koje nisi mogla sakriti od njega, jer on je dobar čovjek, puno govore. Dakle, istina da je pronalaženje dobrog čovjeka jako teško, ali biti u vezi s takvim čovjekom je čak i teže, dok gubitak njega je jednostavno nemoguće – nemoguće za zamisliti, nemoguće prihvatiti, a pogotovo je nemoguće pustiti.

Možda te zanima... Sindrom Takotsubo: Uzrokuje ga ljubavna patnja, a djeluje kao srčani udar Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.