Psiha i seks 04. listopada 2010.

Dobitnici kino karata su...

Julia_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri na Facebooku podijelili smo 40 ulaznica za 2 osobe za projekciju filma 'Jedi, moli, voli' koja će se održati u četvrtak, 7. 10. u 19 sati u Movieplexu. Pročitaj imena sretnih dobitnika

Dobitnici karata Jedi, moli, voli su:

 1. Ivana Obtrkic
 2. Andrea Čretni
 3. Ana Crljen Galović
 4. Monica Bell
 5. Daisy May Karabaja
 6. Ana Topić
 7. Lucija Crljen Šaršanski
 8. Višnja Dubovečak
 9. Pot Nataša
 10. Izabela Drglin
 11. Charlie Brown
 12. Josipa Broz
 13. Ledenko Veseli
 14. Tamara Kišiček
 15. Dawor Gluhak
 16. Adrijana Pulpan
 17. Andreja Levanić
 18. Vlatka Zupanic
 19. Sretna Vesela
 20. Martina Erdelji-Kudelić
 21. Sanja Pokrajac Zrmanjac
 22. Vinka Schminka
 23. Tatjana Đulić
 24. Ivana Rogulj
 25. Ana Vučković
 26. Maša Zlo
 27. Nikica Šardi
 28. Ivana Filipović
 29. Snježana Šalov-ex Vugrinec
 30. Nataša Milisavić
 31. Toncica Kuti
 32. Jovana Ždero
 33. Ivana Kovacevic
 34. Addy Oreo
 35. Baka Kata
 36. Kristina Jarni
 37. Ivana Baratač Stanec
 38. Masha Clara Ex Zombic
 39. Mihaela Mischa
 40. Marija Đurinek

Molimo dobitnike da na e-mail: info@zdravakrava.hr pošalju svoje točne podatke: ime i prezime, te broj telefona kako bismo ih informirali o preuzimanju karata.

Jedi, moli, voli


Jedi, moli, voli

Romantična avantura 'Jedi, moli, voli' s Juliom Roberts u glavnoj ulozi je nastala prema životnoj priči spisateljice Elizabeth Gilbert koja je nadahnula mnoge žene da donesu odluke koje će im promijeniti život, a autorica je postala primjer žene koja je sposobna provesti istinske promjene u svom životu.

Radnja filma smještena je u SAD-u, Italiji, Indiji i na Baliju, a pored Julie Roberts u filmu se u sporednim ulogama pojavljuju Richard Jenkins (nominiran za nagradu Oscar za film 'Gost'), Billy Crudup, James Franco i dobitnik nagrade Oscar Javier Bardem ('Nema zemlje za starce').

Memoari Elizabeth Gilbert prema kojima je nastao film postali su pravi fenomen, a časopis Time uvrstio ju je na listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Knjiga je objavljena na više od trideset jezika, prodana u više od osam milijuna primjeraka, a kod nas je izašla u izdanju VBZ-a.

Američka publika već je imala priliku pogledati film, a koliko im se isti svidio pokazuje činjenica što je do danas utržio preko 60 milijuna dolara, a u konačnici će vjerojatno dostići magičnu brojku od 100 milijuna dolara samo u SAD-u.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.