Psiha i seks Seks i veze 27. kolovoza 2021.

Devet stvari koje muškarci rade kad duže vremena nema seksa u vezi

Foto: shutterstock Dok se dive i koketiraju s ljudima na Internetu, mnogi „zanemareni“ muškarci tako dobivaju potrebnu pažnju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zatišje u krevetu obično frustrira i muškarce i žene. Rasprostranjena je pretpostavka da se žene mogu odreći seksa na neko vrijeme, a da pri tom na bilo koji drugi način ne zadovoljavaju svoje nagone. To je često klišej. Naime, kao i za mnoge muškarce, seks je također vitalna energija i za žene bez koje ne žele biti duže vrijeme.

Znamo kako se mi same ponašamo u takvim slučajevima. Ali, što muškarci rade da premoste vrijeme bez seksa?

Flert

Mnogi muškarci mogu imati odmor od seksa bez većih problema. Na primjer, kad je tek postao otac ili je žena na poslovnom putu. Trebalo bi barem tako biti. Testirati svoju vrijednost i pogledati što bi moglo funkcionirati – pa, ne mora bez toga biti u potpunosti. Uostalom, malo flerta za ego je uvijek dobro. 

Mikro varanje

Dok se dive i koketiraju s ljudima na Internetu, mnogi „zanemareni“ muškarci dobivaju melem za svoju dušu. Druge dame trebaju mu reći da je odličan lik kad njegova djevojka jednostavno to ne može ili ne želi. Ako partnerica to ne primijeti, neće biti neke štete. Ali ako…

Masturbiranje

Voljeti sebe nije samo opcija za vrijeme bez seksa. Muškarci također to vole raditi „tek tako“ u vezi. Neke žene imaju problema s tim. A moguće je da muškarac misli na nju dok to radi, a možda čak i ne. Nema veze, on to može raditi sam koliko god često želi. Glavno je da ostane uz tebe. U suprotnom biste morali razgovarati.

Ovih 5 horoskopskih znakova su najbolji ljubavnici u krevetu. Slažeš li se? Možda te zanima... 5 najboljih ljubavnika horoskopa i njihov erotski stil Psiha i seks

Samozadovoljavanje uz pornografiju

Ovdje se često radi o granici tolerancije partnerice kada primijeti koje glupe video zapise (iz ženske perspektive) gleda. Nisu svi muškarci u stanju to prikriti. Ali, mnoga gospoda jednostavno vole vizualnu raznolikost seksualnih filmova, što znači da ne moraju brinuti o vlastitim mislima. Ne moraš to voljeti. Ali, to ne možeš spriječiti. 

Varanje

Naravno. Ako se duže vrijeme ništa ne događa kod kuće, neki to potraže vani. Ili drugačije rečeno: izvana uzima nešto što mu nedostaje u vezi. Nažalost, mnogi muškarci ne govore o tome unaprijed, nego prvo djeluju. 

Rad

Ne reagiraju svi muškarci na uspavani seksualni život drugim seksualno motiviranim radnjama. Neki također hrle u posao i sublimiraju energiju u nadi da će doživjeti uspjeh u profesionalnom okruženju. To ponekad djeluje prilično dobro neko vrijeme, ali dugoročno gledano to je nezdravo i za muškarca i za vezu. Ipak, još jedno važno područje nedostaje.

Žene nisu jedine koje glume orgazme i muškarci lažiraju orgazme! Možda te zanima... Žene nisu jedine koje glume orgazme i muškarci to rade, evo kako Psiha i seks

Razbole se

Mnogi muškarci – a ne samo „mimoze“ među njima - izražavaju svoju patnju zbog nenamjerne apstinencije tako da se razbole. Bolovi u trbuhu, migrene, vrtoglavica i sve ostalo što tijelo 'smisli' kako bi se moglo izraziti da mu nešto nedostaje. Često muškarci ni ne znaju koji je razlog njihove „slabosti“.

Razgovor

Budući da je za poboljšanje seksa uvijek potrebno dvoje (a ne samo novo rublje ili seksualne igračke) u duljim vezama, razgovor je zapravo dobar način. 

Raskid

Ako ništa ne pomaže, jedino preostaje razdvajanje. Za mnoge ljude je to jednostavno previše važno područje života za to.

Možda te zanima... 12 vrsta poljubaca i njihova značenja. Preko poljubca otkrij što osjeća prema tebi Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.