Psiha i seks 28. siječnja 2021.

Danas je pun Mjesec u Lavu: Otpusti sve što ti stvara nemir!

Foto: Guliver/Shutterstock Neka ti pun Mjesec posluži kao podsjetnik - svaki put kad na nebu vidiš Sunce ili pun Mjesec, spusti pogled i na svoju kožu i provjeri njeno stanje.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pun Mjesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Mjeseca, odnosno razdoblje kada Mjesec prima najviše svjetlosti od Sunca. Tada možeš vidjeti Mjesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju. Ta svjetlost je čista energija, a sve što se događa u tvom tijelu, umu i duhu bit će tijekom punog Mjeseca pojačano.

Danas je pun Mjesec u Lavu 28. siječnja u 20 sati i 16 minuta. Pun Mjesec je vrijeme kulminacije i ispunjenja obećanja, onoga što je započeto za vrijeme mladog Mjeseca. To je vrijeme romantike, oplodnje i odnosa.

Ovaj nas pun Mjesec pritišće kako bismo pronašli ravnotežu između svakodnevnih rutina, tjelesnog zdravlja i potrebe za redom i duhovnim zdravljem. Neka vrsta krize (koja može biti kriza svijesti) ili iznenadna svijest o nedostatku u našem životu pruža nam zlatnu priliku da istražimo svoje emocionalne potrebe.

Možda te zanima... Kako zavesti i voljeti vodenjaka, astro vodič Psiha i seks

Ovaj pun Mjesec poziva nas da uspostavimo ravnotežu između rada i zadovoljstva, praktičnosti i nepraktičnosti, kritike i prihvaćanja. S Mjesecom punim i sjajnim na nebu, u našim se životima događa simbolično "osvjetljenje".

Međutim, ti su novi osjećaji i otkrića pod utjecajem emocija koje naviru u svijest. Vrijeme je da se izrazimo i otpustimo sve što nam stvara nemir. Tijekom sljedeća dva tjedna otkrit ćemo što to za nas uistinu znači. Ne smijemo prešutjeti osjećaje. Moramo ih izraziti. Naravno, možda bismo trebali malo paziti pritom, znajući da ono što izlazi iz nas još nije osobito racionalno. 

Možda te zanima... Iznenadit će te tko je na vrhu liste najemotivnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Ovo vrijeme širom otvara prilike za naš posao, navike, zdravlje i rutinu. Vjerojatno ćemo primiti snažne poruke iz svoje intuicije. Obzirom da se ovaj pun Mjesec usklađuje s Uranom, sugerira lako prihvaćanje promjena i napretka.

Ovime su najviše pogođeni Vodenjak, Lav i Bik, odnosno osobe koje imaju neke osobne planete oko devetog stupnja tih znakova.

Izvor: cafeastrology.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.