Psiha i seks Moje emocije 25. veljače 2024.

5 razloga zašto su ribe odlični prijatelji i partneri

Horoskop Ribe
Foto: Guliver/Shutterstock Suosjećajni, vjerni i milostivi - to su osobine koje Ribe čine odličnim i odanim prijateljima i ljubavnim partnerima.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svi horoskopski znakovi imaju svoje snage i vrline, ali neki od njih imaju i posebne osobine koji ih čine odličnim osobama kako za prijateljstvo tako i za ljubavno partnerstvo. Ribe su jedan od njih.

Suosjećajne, vjerne i milostive - to su osobine koje Ribe čine odličnim i odanim prijateljima i ljubavnim partnerima. Oni rođeni u znaku ribe kreativni su, velikodušni i dat će sve od sebe da pokažu drugima koliko im je stalo do njih. Obično imaju dobar smisao za humor i poznati su po svojoj otvorenosti, a kojih ih to još pet karakteristika čini odličnim izborom prijatelja ili partnera za budućnost pročitajte u nastavku.

Dobro čuvaju tajne i savladale su umijeće slušanja

Na ljude rođene u znaku ribe uvijek se možete osloniti na čuvanje svoje tajne. One su osjetljivi, empatični ljudi koji razumiju koliko 'izdaja' može boljeti. Suptilni su i nastoje razumjeti svoje najmilije na svim razinama, a upravo ih to čini odličnim slušačima. Oni vole postavljati i pitanja te su vrlo iskreni, a to onda očekuju i od svojeg sugovornika. Međutim, ponekad oklijevaju u dijeljenju svojeg mišljenja, pa će im možda trebati malo ohrabrenja za dijeljenje vlastitih stavova.

Imaju bujnu maštu (koja se vidi i u krevetu)

Ribe su jedan od najmaštovitijih horoskopskih znakova, a to nije ni čudno s obzirom na to da je njihov vladajući planet Neptun - planet iluzija. Oni u svojim glavama imaju već isplaniran romantičan odmor s obzirom na to da bi njihovo profesionalno zanimanje moglo biti "sanjarenje" zbog vremena kojeg provode na njega. Ista ta mašta, koja je ponekad o općenitim stvarima, odnosi se i na krevet. Jednom kada se opuste, Ribe će sve svoje ideje u spavaćoj sobi pretvoriti u stvarnost i bit će otvorene za isprobavanje.

Možda te zanima... Ribe, portret znaka: S kim su kompatibilne, što vole i kakav je posao za njih? Psiha i seks

Veoma su osjećajne i intuitivne

Iako ne čitaju misli Ribe doista imaju pojačane osjećaje i intuitivnost. Upravo zbog toga, Ribe će vjerojatno znati točno muči li vas nešto ili ste sretni. One imaju dar za prepoznavanje raspoloženja i odmah uvide promjene. Nadalje, odlične su i "čitanju situacija". Dovoljno je samo da uđu u prostoriju i pogledom prijeđu preko nje i znat će što se događa, a upravo je to razlog zbog kojeg je uvijek imati dobro Ribu uz sebe.

Romantične su

Ribe su prirodni romantičari i uživaju u laganom i ugodnom razgovoru. Dobro su društvo, vole se šaliti, imaju odličan smisao za humor, a poznate su i po svojem zavođenju. Nadalje, Ribe su poznati ljubitelji poezije i ljubavnih pisama. Stoga, ako ste u vezi s jednom, očekujte mnogo romantike.

Možda te zanima... Počelo je razdoblje riba, horoskop za sve znakove Psiha i seks

Potiču druge da slijede svoje snove

Ribe vole sanjariti, to je već poznato, ali vole i pomagati u ostvarenju tuđih snova. Stoga, ako naiđete na prepreku, prijatelj ili partner rođen u znaku Ribe bit će tu da vas podsjeti na to do kuda ste stigli, koliko ste postigli i zašto ste uopće započeli to. Ribe neće biti stroge i neće vas podsjećati na neuspjehe. Svojim nježnim i brižnim vokabularom postignut će vas tako da se u trenu osjećate bolje.

Možda te zanima... Kineski horoskop za 2024. doznajte što vas očekuje u godini zmaja Psiha i seks

 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    • Avatar Maya_Lemmone
      Maya_Lemmone

      Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od njega. Sada to može dobiti bilo koja osobaa na Zemlji i započeti s zarađivanjem više dolara na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ......... >>>>>> w­­­­w­­­­w­­.­­C­­­­a­­­­s­­­­h­­­­F­­­­l­­­­o­­­­w­­­­7­­­­7­­­­.­­­­C­­­­o­­­­m

    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.