Psiha i seks 17. lipnja 2024.

5 horoskopskih znakova kojima će se ljubavni život drastično promijeniti ovaj tjedan

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Usputne i kratke veze ovaj tjedan ćete zanemariti te ćete se više usredotočiti na svoje dugoročne želje za značajnim vezama, pa čak i brakom.

Ono što tražite kada je u pitanju ljubav, mijenja se, kao i vaša mjerila za ono što ćete prihvatiti, posebno ovaj tjedan. Također ćete imati potrebu riješiti nedavne svađe ili razdoblja razdvojenosti s određenim ljudima. Umjesto da tražite nekoga s kim ćete jednostavno otići kući, razmislite o tome kome želite ići kući i o životu koji želite zajedno graditi. Ako ste jedan od ovih pet horoskopskih znakova, to se posebno odnosi na vas. 

Jarac

Nikada nije kasno da popravite vezu, pogotovo onu u koju ste uložili toliko energije i vremena. Izazova i faza u kojima se vi i vaš partner fokusirate na druge aspekte života uvijek će biti, što se može činiti kao da se razdvajate. Dok je važno da u vezi govorite iz srca, također je važno da uskladite svoja djela sa svojim riječima kako biste stvorili pozitivne promjene koje tražite.

Ovaj tjedan napravit ćete sve što je potrebno da popravite ili spasite svoju vezu. Pokazat ćete svoju mekšu stranu i dat prednost provođenju kvalitetnijeg vremena s partnerom. Umjesto da vaša veza bude ono o čemu razmišljate tek nakon što završite svakodnevne obaveze, postat će važniji aspekt vaše rutine i života. 

Čak i ako vam se čini da sada posao morate ostaviti u drugom planu, usmjerite energiju na svoju vezu kako biste pokazali svom partneru da je važan, isplanirajte intimne trenutke i dopustite sebi da primite ljubav vaše prekrasne veze. 

Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Ribe

Kad tad biste se mogli biste suočiti s donošenjem ključne odluke, osobito ako se ona odnosi na budućnost vaše veze. Iako ćete morati ostati prisutni i ne pokušavati odgoditi napredovanje svoje veze na sljedeću razinu, također morate biti sigurni da poštujete ono što želite. Spremni ste uložiti sve, bilo da to znači potpuno se posvetiti vezi ili čak razgovarati o braku. Ovo je korak u smjeru vaših snova. Ipak, zapamtite — koliko god se veselili ovoj novoj fazi ljubavi, morate se pobrinuti da i dalje poštujete sebe i svoje snove na svakom koraku.

Ovaj tjedan će za vas naglašavati dugoročnu ljubavnu vezu i razgovore koji uključuju predanost, brak i planove koje imate za budućnost. Dobit ćete ponudu koju ne možete odbiti, a iako dolazi u drugačije vrijeme nego što ste zamislili, to je sve što ste željeli. Recite da i u potpunosti svom partneru izrazite ono što osjećate, ali isto tako nastavite živjeti svoj vlastiti bajkoviti život, znajući da čak ni najbolja veza nikada nije zamjena za ispunjenje vlastitih snova. 

Možda te zanima... Tri najmoćnija i najkarizmatičnija astrološka znaka Psiha i seks

Vodenjak

Morate obećati sebi da ćete govoriti svoju istinu bez brige o tome kako će biti percipirana ili hoće li biti shvaćena. Jedini način na koji ljubav može nastaviti rasti je ako se temelji na istini, što znači da morate biti spremni ne samo podijeliti osjećaje nepovezanosti koje ste imali, već i biti spremni uložiti trud da ponovno rasplamsate romantiku. Umjesto da prekinete vezu kada se osjećate uzrujano ili vas partner ne sluša, pokušajte se prepustiti neugodnim razgovorima. Nije to samo vaš problem koji trebate riješiti, ali jednostavno davanje previše prostora vašem partneru i ignoriranje problema sigurno neće pomoći.

Ipak, ovaj tjedan osjećate se povezanije sa svojim partnerom i rješavate svaku udaljenost koju ste osjećali u svojoj vezi. To će donijeti prijeko potreban preokret u vašoj vezi sve dok ste voljni razgovarati o tome što osjećate i jednostavno ostati prisutni. Čak i ako se ne možete sjetiti nikakvog specifičnog načina da popravite vezu u cjelini, zapamtite da davanje prostora ponekad može uzrokovati još veći jaz. Ako preuzmete rizik i osjetite emocionalnu nelagodu, ne bježite od problema i držite se svojih granica, tada ćete shvatiti zašto ste se uopće zaljubili u svog partnera. 

Možda te zanima... Tajne o horoskopskim znakovima koje možda niste znali Psiha i seks

Rak

Ljubav koju prihvatite samo će odražavati onu koju ste stvorili u sebi. To ne znači da ste vi krivi za slomljeno srce koje ste doživjeli u prošlosti, već samo da morate voljeti sebe na sve načine kako biste privukli bolje. Dok stvarate zajednički dom za svoju vezu, vaš pravi dom uvijek je u vama samima. To je vaša moć i njenim prihvaćanjem također možete privući i poboljšati bilo koji aspekt svog romantičnog života.

Upravo ćete ovaj tjedan razviti dublju ljubav prema sebi koja će vam omogućiti da hrabrije kažete što želite ili trebate od svog partnera. Prihvaćanjem ove "nepristojnije" prirode u sebi, također ćete moći dobiti veću jasnoću u pogledu svog romantičnog života i svih odluka koje trebate donijeti. Razmislite posebno o tome kako se vi osjećate prema sebi i kako se promijenilo ono što trebate u vezi. Razvijajte se, recite što trebate i govorite sa samopouzdanjem znajući da zaslužujete najbolje. 

Elon Musk Možda te zanima... Većina milijardera dijeli ovaj horoskopski znak Psiha i seks

Škorpion

Počnite prihvaćati više nade kada je u pitanju vaš romantični život. Oprostite onima koji su vas povrijedili u prošlosti i preuzmite odgovornost za lekcije koje ste morali naučiti tijekom tog vremena. Vidite svrhu u svemu i neka sve kroz što ste prošli služi da budete bolji. Ne možete istinski prigrliti ovo novo i uzbudljivo razdoblje u svom životu ako sebe još uvijek vidite kao osobu kojoj je učinjena nepravda. Hrabro sagledajte puni opseg onoga što ste iskusili u životu, a zatim se nasmiješite jer znate da stvarate što želite sada i da možete birati drugačije.

Ovaj tjedan očekujte primamljivu ponudu za novi početak u vašem romantičnom životu. Postat ćete proaktivniji u liječenju postojeće veze ili otvaranju novoj ljubavi. Iako bi to moglo izazvati unutarnju bitku, vaše će srce sigurno pobijediti. Novi početak pomoć će vam da se razvijete i omogućit će vam prijeko potrebnu sreću. Kada krenete naprijed i prepustite se, mogli biste naići na sreću. Ako prošlost ostavite tamo gdje joj je mjesto, odnosno u prošlosti, moći ćete iskoristiti ovu novu i uzbudljivu ponudu koja će vam možda pomoći da konačno ponovno povjerujete u ljubav. 

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koji će uvijek reći što misle Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.