Psiha i seks 25. ožujka 2024.

5 horoskopskih znakova kojima će ovaj tjedan biti pozitivan

Foto: shuterstock Lipanj donosi i dobro razdoblje zbog razdoblja živahnog blizanca i njegovog nasljednika, sentimentalnog raka
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Jeste li spremni za nove početke i dopustiti svom "pravom ja" da preuzme kontrolu?

Ovaj tjedan idealno je vrijeme da otpustite ono što vam više ne služi kako biste bili spremni za nove početke. Odlučite gdje želi ići, a ako tražite iscjeljenje, ljubav, ili bilo što drugo, usredotočite se na to. Iskoristite priliku koja vam se ukaže jer će biti pozitivna, a vi nezaustavljivi. Evo kojih pet horoskopskih znakova može očekivati odličan tjedan. 

Djevica

Imate jedinstveni cilj koji želite ostvariti i nećete stati dok ne uspijete. No, nemojte se sami sabotirati, već preuzmite sudbinu u svoje ruke. 

Ovaj tjedan također pokrenite svoje tijelo, posebno vježbama snage. Također, budite otvoreni kako bi vaša intuicija bila još jača.

Možda te zanima... Horoskop za svih 12 znakova za razdoblje ovna Psiha i seks

Jarac

Vjerujte sebi i svojoj inteligenciji jer biste mogli naići na ljude koji vas žele spriječiti u ostvarivanju vaših ciljeva. Nemojte im dopustiti da vas pokolebaju, već preuzmite odgovornost za svoju budućnost. 

Učinite barem jednu stvar koja će biti samo za vas i koja ne koristi nikome drugome, bez obzira o čemu se radi - kriški slasne pite ili rad na vlastitom projektu. 

Možda te zanima... Opsesija svakog horoskopskog znaka i kako ju riješiti? Psiha i seks

Lav

Vaša intuicija će ovaj tjedan biti posebno snažna. Zato pažljivo slušajte što drugi govore ili rade i iskoristite to u svoju korist. Također, pokažite i svoju zabavnu stranu i dopustite djetetu u sebi da izađe i da se igra. Animirani crtići ili filmovi vašeg djetinjstva svakako će podići vaše raspoloženje. 

Možda te zanima... Horoskopski znakovi koji imaju kratak fitilj Psiha i seks

Strijelac

Slušajte svoju intuiciji kako biste otkrili zanimljive stvari. Što ćete sljedeće učiniti ovisi o vašem životu i prioritetima, ali znajte da trenutno imate malo prilika kako biste ostvarili ono što želite. Dan možete započeti meditacijom ili nekim drugim oblikom opuštanja kako ne biste ništa propustili. Također nađite vremena za igru i poslušajte svoje unutarnje dijete. 

Možda te zanima... Svaki horoskopski znak ima idealnog kućnog ljubimca za sebe Psiha i seks

Ovan

Obratite pažnju na svoje okruženje i ljude kako ne biste bili prevareni. Važno je da vjerujete sebi kako biste pronašli svoje blagoslove i zaobišli smetnje. Oslonite se samo na ljude, aktivnosti i mjesta koja vam donose radost i otkrit ćete sve pozitivne stvari koje vas čekaju.

Možda te zanima... Najvažniji životni savjeti za sve horoskopske znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.