Psiha i seks 05. veljače 2024.

5 horoskopskih znakova koje će pratiti sreća ovaj tjedan

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako vam se ovoga tjedan dogode pozitivne stvari, i velike i male, nemojte biti iznenađeni.

Pet horoskopskih znakova posebno će ovaj tjedan imati sreće, a njihov vikend bit će prepun akcije. No, važno je da razmisle što žele, i do najsitnijih detalja, a zatim počnu raditi na tome. Evo na koje horoskopske znakove se to odnosi.

Ribe

Ovaj tjedan ćete se sprijateljiti sa svima, kamo god pošli. Dobronamjernost svemira je na vašoj strani, stoga se nemojte iznenaditi kada vam pomoć doslovno stigne na kućni prag i prije nego ju zatražite. Također, oslonite se na svoju duhovnu stranu i radite na njoj na onaj način koji vam se čini ispravnim, bilo kroz molitvu, razmišljanje ili meditaciju. To će vam pomoći da dođete do važnih zaključaka. Možete čak i voditi dnevnik kako biste to pretvorili u naviku. 

Ovan

Tko god vam je tako dugo bio trn u oku, odjednom će otkriti da se udaljio od vas ili da mu karma daje znak upozorenja koji će biti očigledan svakome. Pokušajte se usredotočiti na svoj put i ne dajte se omesti. To će vam pomoći da usmjerite svoje blagoslove u područja života koja vam najviše znače. Vježbe za unapređenje fokusa definitivno mogu pomoći u tome, a mogu vam pomoći i da izgradite strpljenje.  

Možda te zanima... Horoskop za veljaču za sve znakove Psiha i seks

Škorpion

Prva polovica tjedan bit će raznolika, s nekim danima koji će vam donijeti veliku radost i zadovoljstvo, dok će drugi uzrokovati iritaciju i glavobolju. Pokušajte dati sve od sebe i budite ljubazni prema sebi kada se osjećate preopterećeno. Sreća je na vašoj strani, bez obzira vidite li to ili ne. Ovaj tjedan najviše ćete profitirati kada otvorite svoje srce i odlučite biti ranjivi s ljudima koje volite. Razgovori s dragom osobom ili partnerom imat će snažan učinak, zato mudro iskoristite tu moć.

Vaga

Najbolji način da iskoristite pozitivnu energiju ovaj tjedan jest da se fokusirate na sebe i izbjegavate obaveze ili društvena događanja koja opterećuju vašu dušu i oduzimaju vaše vrijeme. Ako se ipak odlučite družiti s drugima, neka to budu trenuci koje ćete pamtiti kako biste se uvjerili da vam ti ljudi zaista nešto znače. Improvizirana zabava mogla bi biti najbolje rješenje za okupljanje s prijateljima. 

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje vodenjaka Psiha i seks

Bik

Ako u svom životu imate autoritarne ljude koji su vam u prošlosti pokušali oduzeti moć, mogli biste se osjećati kao da život nema smisla. Ipak, iskoristite ovaj tjedan kako biste ojačali svoju volju i razmislite što zaista želite te se odvojite od ostalih i njihovih želja. Ono što otkrijete iznenadit će vas i pripremiti za budućnost. Ipak, odvojite vrijeme i za zabavu. Naposljetku, nećete biti sretni ako samo radite i ne nađete vremena za opuštanje i druženje s drugima.

Možda te zanima... 6 horoskopskih znakova koji previše razmišljaju Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.