Psiha i seks 15. rujna 2021.

3 tipa žena kojima nije ni na kraj pameti udati se

Foto: shutterstock Neke žene koje su bile povrijeđene dignu zidove oko sebe kako im se to iskustvo ne bi ponovilo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naravno, još uvijek ima dosta žena za koje su brak i obitelj vrhunac njihove ljubavne bajke. Mnoge od tih žena su dobro obrazovane i teže obećavajućim karijerama, a njima je obitelj na prvom mjestu i svaki romantični susret prilika je za upoznavanje s potencijalnim mužem.

No, ne trudi se svaka žena udati se i imati troje ili petero djece, kuću s velikom okućnicom, mačku ili psa. Također, nije istina ono što kažu da "sve što žene žele je da im muškarac stavi prsten kako bi mu mogle uzeti novac". Dakle, ne traži svaka žena čak ni vezu, a kamoli brak i djecu. Obično ih dijelimo u tri kategorije:

Žene avanturističkog duha

Ovo je djevojka koja želi obići svaki kutak svijeta. Želi istražiti svaku udaljenu regiju svijeta i isprobati svaku aktivnost ispunjenu adrenalinom. Ova žena ne traži muža, već partnera. Živi život punim plućima i ovisna je prema nepoznatom i neistraženom. Puna je života i strasti i obično je slobodumna, što je čini neodoljivom u krevetu. Također, ova žena dugotrajne veze vidi kao teret. Ako se muškarac ne želi prilagoditi njezinim planovima i avanturama na sljedećem putovanju - ne može je ništa i nitko zadržati!

Možda te zanima... Šest žena otvoreno govori o samačkom životu u četrdesetima Psiha i seks

Žena koja ganja karijeru

U životu ove žene ima mjesta samo za jednu ljubav - posao. Ili još bolje, težnju da postigne najveći uspjeh u karijeri ili ako već postoji, da ga unaprijedi. Ova žena voli ideju romantike i osjećaj da ima sve - uspjeh na poslu i ljubav. Međutim, ta će se "ljubav" brzo pokazati kao drugi izbor ako je ikada zamoliš da nešto u životu stavi ispred karijere. Teško da će imati previše vremena posvetiti muškarcu, uvijek će joj glavna izlika biti da je umorna jer je radila previše. Dakle, njezin budući odabranik se treba oprostiti od obiteljskih večera ili drugih aktivnosti u paru koje je imao na umu. Posao je za nju na prvom mjestu i ne treba očekivati da će se to promijeniti.

3 tipa žena kojima nije do braka | Author: shutterstock Foto: shutterstock Ne traži svaka žena čak ni vezu, a kamoli brak i djecu

Razočarana u ljubav

Ovo je žena koja se opekla previše puta. Nekada je davno vjerovala u ljubav i činila sve za nju, no sada vrlo teško dopušta da joj se itko približi. Nema vremena izlaziti po barovima i upoznavati muškarce i smatra da je bolje imati "sigurnu stvar" u stalnom seksualnom partneru. Štiti se od još jedne tuge i razočaranja. Čim osjeti da bi se romansa mogla pretvoriti u nešto dugotrajno, nestat će bez traga. Čak će je i sam spomen veze natjerati u bijeg. Izgradila je zid oko svojih osjećaja i nema šanse da će ikome dopustiti da ga poruši.

"Zašto me muškarci ne smatraju materijalom za brak?" Možda te zanima... Zašto me muškarci ne vide kao "ženu za brak"? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.