Psiha i seks 05. srpnja 2022.

3 horoskopska znaka kojima će ovaj tjedan biti sjajan

Foto: shutterstock Ovaj tjedan pun je pozitivne energije
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan bit će prepun pozitivne energije koja će mnoge učiniti sretnima.

Ovaj tjedan dobit ćeš mogućnost izaći iz svoje osobne tame koja ti je stvarala probleme. Trebala bi se osjećati pozitivno i fantastično, a Mars koji će se naći u znaku Bika istaknut će tvoju razigranu i odvažnu stranu. Osim toga, tvoj ljubavni život će isto dobiti poticaj, a sve to će izmamiti osmjeh na tvoje lice i prepustiti ćeš se svemiru i vjerovanju da si spremna dobre stvari.Ova tri horoskopska znaka imat će posebno sjajan tjedan.

Bik

Ovoga tjedna zaronit ćeš u neka od onih učenja samopomoći koja si nedavno otkrila. Ovo je savršen tjedan da brineš o sebi i svom unutarnjem miru. Nikada nisi bila zadovoljni time da samo prihvatiš lude životne zahtjeve pa si uvijek bila na putu koji te vodi do mira u tvom umu i srcu.

Mars u Biku pokrenut će tvoja nastojanja i omogućiti ti da ostaneš na svom putu bez prekida. Ovaj tjedan podići će tvoju energiju na najvišu razinu pa ćeš biti spremna raditi na svom planu. Vođena si idejom da su mir i ljubav bolji od drame i agresije, a to ćeš ovaj tjedan moći i provesti u praksi.

Rak

Bit ćeš svjesnija svojih dobrih kvaliteta i imat ćeš ih priliku pokazati onima oko sebe. Bit ćeš i dobro raspoložena pa ćeš to izraziti kroz kuhanje, čitanje i stvaranje umjetnosti. Ovaj tjedan možeš provesti vrijeme sama, što će ti biti od velike koristi. Tvoj unutarnji svijet je snažan i može dovesti do velikih meditacija i duhovnih praksi. Ako si netko tko se voli baviti ritualima ili jogom, onda je ovaj tjedan savršeno vrijeme za to. Tvojoj duši dobro će doći tišina i vidjet ćeš da će ti to umiriti um.  

Možda te zanima... Rak: Tipične osobine i zašto ih je dobro imati blizu Psiha i seks

Lav

Vrijeme je da zablistaš, a upravo ti ovaj tjedan donosi sreće da budeš u središtu pozornosti i da tu pozornost privučeš zbog nečeg izvanrednog. U mogućnosti si pokazati svoju najbolju stranu i dovoljno si pametna da to iskoristiš. Također bi se mogla naći u ulozi učiteljice zbog čega ćeš biti sretna jer ćeš tako moći podijeliti svoja znanja. Ovaj tjedan ništa te neće spriječiti u tome da ostvariš ono što želiš. Naći ćeš ohrabrenje od ljudi koji te jako vole, a koji će ti pomoći da razradiš detalje svojih planova. 

Možda te zanima... Horoskop za srpanj za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.