Psiha i seks 11. srpnja 2022.

Ova 3 horoskopska znaka imat će savršen tjedan

Foto: shutterstock Današnji puni Mjesec naći će se u znaku Jarca i natjerat će te da pronađeš sredinu između onoga što je poznato i onoga što se nalazi izvan tvoje zone udobnosti
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neki horoskopski znakovi ovaj će tjedan primijetiti očigledan napredak u zdravlju zahvaljujući odlukama o uravnoteženoj prehrani i kvalitetnijem načinu života. Popravit će im se i ljubavni životi jer će ovaj tjedan biti obilježen iscjeljenjem

Ovaj tjedan trebao bi biti ispunjen novim prilikama i mogućnostima ako ćeš biti otvorena i dopustiti dobroj energiji da prevlada tvojim srcem. Kroz tjedan planeti će utjecati i na tvoj ljubavni život, a pomoći će ti da prijeđeš preko određenih prepreka u svom ljubavnom životu što će ga učiniti puno lakšim. Prema kraju tjedna, mogla bi se reagirati malo osjetljivije na ljude oko sebe, ali to ti donosi priliku da daš i primiš ljubaznost. Drži se ljubaznosti i jednostavnosti te čuvaj svoje zdravlje. Evo za koje znakove je ovaj tjedan i više nego sjajan.

Djevica

Zbog punog Mjeseca 13. srpnja osjećat ćeš se pozitivno i opušteno kao da te ništa ne može izbaciti s kursa. Imat ćeš samopouzdanja suočiti se s protivljenjem drugih, a tome ćeš pristupiti hladna i sabrana. Ipak, krajem tjedna mogla bi se osjećati pretjerano osjetljivom pa ćeš posegnuti za utjehom i vidjet ćeš tko je zaista uz tebe. Ovaj tjedan donosi vrlo stvarnu spoznaju da si ti odgovorna za svoje raspoloženje kao i za svoje reakcije na raspoloženja drugih. No, ono što se najviše ističe je onaj osjećaj unutarnjeg mira koji oduvijek teško nađeš i rijetko doživljavaš. Zato iskoristi pozitivnu moć ovaj tjedan jer bi mnogi u tvom životu mogli imati koristi od tvoje prisutnosti. 

Možda te zanima... Horoskop za srpanj za sve znakove Psiha i seks

Jarac

Ovaj tjedan morat ćeš se verbalno obraniti i reći sve što ti je na umu. Međutim, shvatit ćeš da to jednostavno nije vrijedno truda. Ipak, to je prepreka koju moraš prijeći i u tome češ uspjeti, a cijeli tjedan tvoj strpljenje i emocije bit će testirani. No, kada se osvrneš na svoje emocije, možda ćeš shvatiti da nisu toliko relevantne kao što su bile kad si osjećala veliku strast prema njima. Morat ćeš dati pažnju određenim stvarima, ali samo onoliko koliko je potrebno. Ako ti situacije stvaraju probleme, obrati pažnju na to koliko su ti važne i koje je tvoje mjesto u njima. Velike su šanse da ćeš se maknuti od tih situacija i svađa samo kako ne bi poremetila svoj osjećaj smirenosti.

Ribe

Tvoja urođena osjetljivost donijet će ljepotu u tvoj život ovog tjedna i bit ćeš spremna za mnoge divne ideje koje te okružuju. Prijatelji i obitelj osjećaju se ugodno u tvojoj blizini jer se čini da nisi toliko zabrinuta i jednostavno odbijaš dopustiti da se tvoja pozitivna energija iscrpi. Ovaj tjedan ćeš izbjegavati druženje s ljudima koji remete tvoj unutarnji mir, ali mogla bi probuditi svoju kreativnu stranu i raditi na projektu s ljudima koje voliš i kojima vjeruješ. Obiteljske stvari trebale bi teći glatko, ali ako naiđeš na probleme s njima, iskoristiti ćeš te svađe za bolje razumijevanje. Ništa neće narušiti tvoj optimistični svijet pa čak i ako te na trenutak obuzme sumnja. 

Možda te zanima... Najveći strahovi horoskopskih znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.