Psiha i seks 23. studenoga 2022.

11 stvari zbog kojih se žene osjećaju voljeno

Foto: shutterstock Sigurnost ženama pruža osjećaj da su voljene
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neke od ovih stvari možda se čine trivijalne, ali uvijek je dobra imati mali podsjetnik

Svaki suprug bi trebao činiti ove male stvari kako bi supruzi pokazao da ju voli. Čak i ako se jako volite i uživate u braku, ponekad svi mogu upasti u rutinu te zaboraviti na neke od njih. Biti u braku nije uvijek lako jer svaki odnos nosi svoje izazove. Ipak, ako ljubav i uzajamno poštovanje postoje, lako je ponovno zapaliti onu iskru s početka braka.

Ovo je mali podsjetnik što možeš napraviti za svoju suprugu kako bi se osjećala posebno i voljeno svaki dan:

  1. Reci joj koliko ju voliš - Reci joj, ali i pokaži koliko ti znači. Nekada je jedan mali "Volim te" sve što joj treba u tom trenutku.
  2. Daj joj kompliment - Ima li novu frizuru koja ti se sviđa ili ti je danas posebno lijepa? Reci joj to.
  3. Odvedi ju na spoj - Samo zato što ste u braku ne znači da ne trebate ići na spojeve. Iznenadi ju tako što ćeš organizirati mali izlet ili drugu aktivnost u kojoj uživa.
  4. Pazi na nju - Uvijek budi uz svoju suprugu, posebno kada je bolesna ili treba nekoga za razgovor. 
  5. Iznenadi je poklonom - Poklon ne mora biti ništa skupo niti veliko, dovoljna je mala čokoladica ili jedan cvijet da joj pokažeš da misliš na nju. 
  6. Pruži joj osjećaj sigurnosti - Ponekad nam je svima potrebno malo poticaja da se osjećamo sigurnije i samopouzdanije, a kada znamo da je netko uz nas, bit će nam lakše.
  7. Potiči je da radi ono u čemu uživa - Ako tvoja supruga ima veliku strast prema svom poslu ili određenom hobiju, podržavaj je i reci joj da nikada nećeš biti prepreka na njezinom putu do sreće.
  8. Komuniciraj s njom - Komunikacija je ključ uspješne veze. Reci još što osjećaš i što ti je na umu te nemoj očekivati da će ti moći čitati misli. 
  9. Neka ti bude prioritet - Da nam je do nekoga stalo pokazujemo i tako što provodimo vrijeme s njima. To ne znači da se moraš prestati družiti s prijateljima, nego da jednostavno želiš provoditi vrijeme sa suprugom. 
  10. Zajedno donesite odluke - Kada samo jedna osoba u braku donosi odluke, brzo nastaje disbalans koji ga može ugroziti. Sve važne odluke trebali biste donositi zajedno.
  11. Poštuj njezinu obitelj - Šale na račun punica nisu rijetkost, no nije u redu da ne poštuješ njezinu obitelj jer se ipak radi o ljudima koji su joj dragi. 

 

Možda te zanima... Dva tipa braka u kojima su žene najsretnije Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.