Psiha i seks 03. srpnja 2022.

10 rečenica koje će partner izgovoriti ako te vara ili razmišlja o prevari

Foto: shutter
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Obično u početku lažemo same sebe i ne želimo da to bude istina, no činjenica je da muškaraci ponekad varaju, a ono što nikako ne smiješ je kriviti sebe.

Odnosi ponekad mogu biti teški, ali to nije nikada razlog da varaš osobu koju voliš i do koje ti je stalo. No, pitaš se na koje znakove treba paziti ako sumnjaš da te tvoj muškarac vara i postoje li određene stvari koje muškarci govore ili rade kad varaju? Marcelina Hardy, ljubavni terapeut, podijelila je za Shymagazine 10 stvari koje muškarci kažu kad varaju. Nevjerojatno je koliko muškaraca izgovara iste fraze, kao da čita knjigu o tome što reći kad vara.

Možda te zanima... Godine života u kojima su muškarci najskloniji preljubu Psiha i seks

Ona mi je samo prijateljica

Mobitel mu stalno blica? Stižu nove poruke na koje momentalno odgovara? Naravno da odmah zaključuješ da se dopisuje s drugom. Također, nije ti rekao ništa o njoj prije nego što si sama doznala i kad ga pitaš možeš li je upoznati, prigovara. To je zato što mu nije stvarno prijateljica, već ljubavnica.

Poštuj moju privatnost. Ne diraj mi telefon 

Ne želi da mu dodiruješ telefon iz straha da ćeš ili vidjeti WhatsApp poruke od nje ili da će poslati neprikladnu poruku baš kad uzmeš njegov telefon u ruke.Možda čak ima i njezine fotografije na telefonu ili upravo očekuje jednu. Računa li se dopisivanje kao preljub?

Varaš me, zar ne?

Da, muškarci koji varaju optužit će svoju partnericu za varanje. Zašto? To je zato što počinju razmišljati: "Pa, ako ja to mogu, mogla bi i ona."

Nisi dovoljno dobra

Odjednom prigovara zbog svih stvari koje radiš loše, a ti nemaš pojma u čemu je njegov problem. Neće varati ako te voli ili misli da ne može pronaći bolju. Stoga sigurno vjeruje da nisi dovoljno dobra za njega i zato je krenuo u potragu za boljom. Ne brini, u stvarnosti si i više nego dovoljno dobra.

Mogu sam prati veš

Ako inače imate podijelu kućanskih poslova, i njegov zadatak nije pranje rublja, u početku bi mogla pomisliti da je drag što ti pomaže. Nažalost, on to radi kako bi mogao sakriti trag ruža, miris parfema ili neke druge dokaze veze sa "svojom prijateljicom".

Moram ostati i nakon da nadoknadim posao

Možda odjednom ima više posla i kući se vraća svaki dan kasnije nego obično. To je zato što zapravo nije na poslu, već se sastaje sa drugom ženom, bez imalo grižnje savjesti ili brige da bi ga mogla uhvatiti.

I dalje te volim i želim biti s tobom

Kaže da te i dalje voli i želi biti s tobom, no u prijevodu ipak je zalutao i rekao nekom drugom istu stvar. No, nije imao aferu jer te više nije volio, već mu je trebala promjena, kad ga je stvarnost sustigla, napokon je shvatio što može izgubiti - tebe.

Nisam te htio povrijediti 

U pravu je, kad je izašao van u potrazi za aferom, nije razmišljao: "Spavat ću s tom drugom ženom jer želim svoju sadašnju djevojku nevjerojatno povrijediti." Umjesto toga, učinio je to iz vlastitih sebičnih razloga, a da uopće nije pomislio koliko će ti to naštetiti.

Možda te zanima... 5 stvari koje prevarena žena treba znati o ljubavnici Psiha i seks

Ne želim te izgubiti

U svom posljednjem pokušaju da spasi bilo koju vrstu odnosa s tobom, sigurno će se uhvatiti za posljednicu slamku spasa i reći da te nikako ne želi izgubiti. Mogla bi pomisliti: "Što je mislio da će se dogoditi kad me je odlučio prevariti? Da ću mu samo tako lako oprostiti?" No, on nije odmah povezao da spavanje s nekim drugim znači gubljenje tebe. Stoga, bi za njega mogao biti potpuni šok što zapravo odlaziš.

Ona mi ništa ne znači

Možda mu stvarno ništa ne znači, a možda i laže. Obično se muškarci koji imaju afere ne žele emocionalno uključiti, ali nakon što su više puta spavali s nekim, osjećaji se počinju razvijati. Dakle, u većini slučajeva laže da mu ona ništa ne znači, ono što zapravo želi reći je da između vas dvije ipak želi tebe i vezu s tobom. Dva najčešća razloga za razvod braka, a nijedan nije preljub

Ako ste već u lošim i nategnutim odnosima, a tvoj muškarac počne govoriti ovakve stvari, nažalost možda te vara. S druge strane, ako si u odličnoj i zdravoj vezi i tvoj muškarac radi stvari poput kasnog vraćanja kući nakon posla ili iznenadnog skrivanja mobitela, nadamo se da je to samo puka slučajnost i istina. Ipak ako ga uhvatiš kako govori te stvari i otkriješ da te vara, vjerojatno je dobro vrijeme da napustiš vezu i shvatiš koliko bolje možeš bez njega.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.