Psiha i seks Moje emocije 22. rujna 2019.

10 neugodnih znakova da postaješ osoba koja i trebaš biti

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Činiš ono što želiš,a ne ono što smatraš da bi trebala. Sve više se osjećaš usamljeno i izolirano, ali u isto vrijeme i ponosnom, jakom i neovisnom. . Kako postaješ sve zrelija, tako se bolje nosiš sa životom.

Osvještavaš da imaš neke probleme sama sa sobom

Sada točno znaš da imaš problema koje moraš sama nadvladati, bilo da su to nelagode prouzrokovane tjeskobom, promjene raspoloženja, nepovjerenje ili bilo što drugo što ometa tvoju dobrobit. Ti sada lako priznaješ da su tu, da ih treba riješiti i da su sve to potpuno prirodni dijelovi života koje ćeš sama prevladati.

Imaš snažnu želju da prekineš neke nepotrebne odnose

Kako vrijeme prolazi, osjetiti ćeš da imaš u životu puno poznanika, ali malo prijatelja. Pomalo počinješ sumnjati u svoje odnose s drugim ljudima, počinješ shvaćati tko je pravi, a tko nije, tko želi ostati ili obrnuto. Osjetiti ćeš i razočarenje i krivnju i tugu prema nekim pojedincima koje trebaš otpustiti iz života, ali si ipak dovoljno hrabra prekinuti odnose koji su nezdravi i koji emocionalno zlostavljaju tvoju nutrinu.

Sve ti je teže vjerovati ljudima

Ne samo zato što si selektirala prijatelje u svom životu, već zato što više ne padaš na tuđa sr… Previše si puta bila razočarana, izigrana tuđim obećanjima koja nikada nisu ispunjena i shvatila si kako stvarni svijet funkcionira. No, nakon što neki ljudi steknu potpuno povjerenje, ti ćeš i biti lojalna prijateljica i učinit ćeš sve da održiš i zadržiš odnose.

Često pomisliš kako ti je život postao dosadan

Teško je osjećati se potpuno zadovoljna svojim životom, uvijek postoji nešto više što bi željela postići. Ali čar je u tome, da ti možeš postići sve što želiš, jer od sada kada si neke stvari promijenila, tvoj ti se život čini „dosadnim“ samo zato što sve manje imaš nepotrebne drame u svom životu, a to je nešto na što bi trebala biti jako ponosna.

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock

Poznat ti je osjećaj tuge

Tvoj život i nije uvijek posut šećerom, ima dana kada se osjećaš punom nade ali postoje i slučajevi kad se osjećaš kao da si dosegnula dno. No, ti isto tako sada lakše prihvaćaš svoju bol i slomljeno srce i propuste i razočaranja. Znaš da nije uvijek sve po špagi, ali ipak uspijevaš na svaku životnu situaciju gledati s pozitivne strane jer shvaćaš da iz svega možeš izvući pouke koje su vrijedne za dalje.

Možda te zanima... Tko je tvoja srodna duša i kako je možeš prepoznati? Psiha i seks

Stalno ti ponestaje vremena

Ponekad imaš osjećaj kao da 24 sata u danu tebi nisu dovoljna. Malo spavaš i svakim danom nalaziš na neke stresne situacije. Tu se javlja borba između vremena za sebe i vremena za tvoje najmilije. Uvijek će biti nešto što moraš učiniti, a ponekad si prestroga prema sebi. To je samo znak da u sebi posjeduješ snažnu odlučnost da budeš uspješna.

Žališ za pogreškama koje si počinila u prošlosti

Nije ti teško kriviti se za pogreške koje si napravila u prošlosti. Potvrđuješ da si donijela i neke loše odluke, a ponekad bi sve dala da se vratiš i počneš sve ispočetka. Ali, isto tako uspijevaš razumjeti da te žaljenje za prošlošću neće nikuda dovesti i zato odlučiš da je jedina stvar koju možeš učiniti je ne ponoviti iste greške.

Nedostaje ti djetinjstvo, obitelj i voljeni

Odrastanje je teško i često se nađeš u mislima kako bi bilo lijepo vratiti se u period kada si bila djevojčica bez obveza. Sada kada živiš sama, odvojena od roditelja nije nikome lako. No duboko u sebi znaš da tako treba biti, a svaka situacija koju uspiješ riješiti sama i izvući iz svega najbolje, bit će najbolji dar za sve ljude koje voliš.

Možda te zanima... 7 znakova da ti je duša umorna i želi komunicirati s tobom Psiha i seks

Osjećaš se izgubljeno, zbunjeno i zabrinuto za budućnost

Nastojiš biti hrabra i jaka, ali većinu vremena se osjećaš jako nesigurno u svom vlastitom životu. Stalno se preispituješ u svojim potrebama i koja je tvoja životna svrha. Ne znaš točno kakav bi život trebao biti, jednostavno zato što se događaju mnoge neočekivane stvari. No, unatoč svim zabludama i strahovima, ipak se na kraju dana nasmiješ i zahvališ što si uspjela obaviti većinu svojih obaveza i imati vremena da radiš ono što voliš.

Saznaj sve o Limun dijeti koja topi kilograme!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.