Psiha i seks Seks i veze 06. veljače 2017.

Tko je tvoja srodna duša i kako je možeš prepoznati?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Srodne duše su osobe za koje već na prvi pogled imamo osjećaj da se nadopunjujemo, odnosno s kojima kad ih prvi puta u životu vidimo imamo osjećaj kao da ih poznajemo cijeli život. No, to nisu samo naši ljubavni partneri - to mogu biti i prijatelji, djeca, roditelji.

Ako je u pitanju ljubavni partner, odnos je u pravilu pun razumijevanja i poštovanja. Partneri se nadopunjuju, potiču jedno drugo i uživaju u odnosu.

Srodne duše obično srećemo u drugoj polovici života, kada više do izražaja dolaze karakteristike horoskopskog znaka u kojem smo rođeni, kaže astrologinja Lelija Popović.

 | Author: Zdrava Krava Foto: Zdrava Krava

U mlađim godinama, dodaje obično prevladavaju osobine našeg podznaka, no kako se mijenjamo i kako na površinu izbija naš sunčev znak, tako tražimo osobe koje su naše sunce, odnosno istog znaka, pojašnjava.

Kod takvih se osoba Sunce jedne osobe nalazi na istom mjestu gdje i Mjesec druge, što se naziva kozmičkim brakom.

Jednako kao i kod karmičkih partnera, u životu možemo sresti više srodnih duša, odnosno često nam dolaze po grupama u život.

Više o karmičkim vezama piše Feng shui majstorica i astrologinja Aleksandra Dorann

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.