Psiha i seks Moje emocije 01. travnja 2020.

7 znakova da ti je duša umorna i želi komunicirati s tobom

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako si se ikada osjećala kao da želiš sve napustiti i jednostavno otići na neko drugo, novo mjesto u nadi da će se sve promijeniti, vrlo je vjerojatno da tvoja duša želi komunicirati s tobom, prenosi portal Meaw.

Koliko god ti ovo ludo zvučalo, vrlo je istinito

Često se upuštamo u stvari koje nam ne donose neku pretjeranu sreću, već samo služe kako bi ispunile neke praznine u našim životima. Možda si mislila kako je dovoljno samo postojati da bi živjela, no to je daleko od istine. 

Možda te zanima... Mogu li negativne misli i emocije uzrokovati bolesti? Psiha i seks

Nitko ne zna koja je njegova krajnja svrha ili prema kojem bi načinu trebao živjeti, jer život ne dolazi s uputama za korištenje.

Primjećuješ li da nisi sretna s osobama, stvarima i situacijama koje te okružuju, to znači da ti duša želi reći kako trebaš promjenu.

Ovo su znakovi koji ti ukazuju na to da ti duša polagano umire.

Ne učiš iz svojih pogrešaka

Tvoja duša počne propadati onoga trenutka kada počneš kriviti samu sebe za neku pogrešku koju si napravila. 

Umjesto toga, probaj prihvatiti tu pogrešku i napraviti nešto oko toga kako se ona ne bi ponovila. 

Uvijek izmišljaš izgovore

Ako misliš li da će te izgovori izvući iz nekih situacija ili ćeš se činiti manje krivom za nešto što si napravila, oni će te u biti samo još više dovesti u nevolje.

Tvoja će duša ostati čista ako se prestaneš izvlačiti izgovorima i lažima, u suprotnom će se umoriti, a to ćeš osjetiti i fizički

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Bojiš se budućnosti

Nećeš nikada moći točno predvidjeti svoju budućnost, zato nemoj razbijati glavu nečime što ne možeš znati i dopuštati mislima da odlutaju u neke crne scenarije

Takva vrsta razmišljanja puna je negativnih misli i oštećuje dušu - tvoja je duša rođena slobodna i bez straha, pomogni joj da i ostane takva. 

Živiš u prošlosti

Ono što se već dogodilo ne možeš promijeniti i toga je tvoj mozak izuzetno svjestan, a sve što misliš i činiš suprotno od toga, te koči da ideš dalje na svome životnom putu. 

Tvoja duša žudi za promjenom, a vraćanje u prošlost ju samo vraća natrag na staro stanje. 

Obraćaš se negativno samoj sebi

Ti si svoj najveći kritičar i u većini situacija i najgori. Potičeš li negativnu komunikaciju, prema sebi ili drugima, to će te priječiti da uživaš u životi i razmišljaš pozitivno. 

 | Author: Guliver/Shutterstock Foto: Guliver/Shutterstock Dopuštaš drugima da te iskorištavaju

Ako si jedna od onih osoba koja voli pomagat drugima, no oni te uzimaju zdravo za gotovo, daješ im da ti rastužuju dušu. Pogotovo ako zadržavaš toksične ljude u svom životu i govoriš 'da' kada treba reći 'ne'.Trebaš znati koliko vrijediš i zauzeti se za sebe jer tvoja duša osjeća nepravdu

Nisi iskrena prema samoj sebi

Pronađi nešto što te čini sretnom i drži se toga. Nemoj dopustiti vanjskim faktorima, bilo ljudi ili situacije da te uvjere kako je nešto drugo najbolje za tebe. To predstavlja tvoje moralne principe i vrijednosti koje nitko ne može odrediti osim same tebe. 

Tvoja duša prepoznaje laži, nemoj ju zavaravati. 

Možda te zanima... Kako početi misliti izvan okvira i što nam to čini pretjerano razmišljanje? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.