Ljepota i relax 12. svibnja 2011.

Zumba, more i kristali za duh i tijelo

Biocrystal
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Podloga za spavanje BioCrystal jedinstveni je proizvod u svijetu koji će ti omogućiti dobar san koji je prijeko potreban kod topljenja masti u organizmu, ubrzavanja metabolizma ili motivacije za vježbu. BioCrystal te vodi na jednodnevni izlet Zumba dance u Kostrenu gdje ćeš uz Zumbu, more i kristale pripremiti svoje tijelo za bitku s kilogramima

Kristali se mogu držati na tijelu, kraj kreveta ili ispod jastuka, no najbolje je cijelim tijelom leći na njih. Tada oni pozitivnom energijom osnažuju cijelo tijelo i istovremeno ga opuštaju. Tu nam mogućnost daje jedinstveni proizvod u svijetu – podloga za spavanje BioCrystal!

Kod ljudi sa prekomjernom tjelesnom težinom dokazano je da kristali pomažu topljenju masti u organizmu, ubrzavaju metabolizam, kod motivacije za vježbu ili pak kod učenja novih prehrambenih navika.

Ono što je kod mršavljenja izrazito važno je kvalitetan odmor. Podloga za spavanje BioCrystal omogućit će ti dobar san koji je, kod namjere gubljenja tjelesne težine, prijeko potreban.

Želiš li na ispravan način izgubiti višak kilograma, a pritom ne izgledati izmoždeno? Želiš li biti siguran u uspjeh, a ne da na kraju kada povučeš crtu shvatiš da je trud bio uzaludan? Odlučiš li se na korak mršavljenja, važno je da osnovni segmenti budu zadovoljeni: pravilna prehrana, vježba i dobar san!

Pripremi svoje tijelo, dobij bitku i izgubi kilograme! Udahni more, zapleši Zumbu i osjeti kristale! Zumba, more i kristali! Savršeni užitak za duh i tijelo za samo 149,00 kuna.

Plan jednodnevnog izleta Zumba dance 28. svibnja

 • polazak 28.5.2011. sa Zagrebačkog velesajma u 8:30 sati
 • 11 sati piće dobrodošlice u Kostreni
 • predavanje o kristalima i podlozi BioCrystal od 11.30 do 12.30 sati
 • od 13 do 14 sati ručak - Zdrava prehrana u pripremi profesionalnog kuhara makrobiotičara
 • od 15 -16:30 sati Zumba dance na samoj plaži
 • do 17:30 sati kokteli i opuštanje u Lounge baru uz more
 • povratak u Zagreb oko 19:30 sati

Za jednodnevni izlet možeš se prijaviti ovdje!

 • Avatar shirley30
  shirley30

  Ahhh...zumba...more...zvuči presvršeno da bi bila istina...zašto je uvijek moram radit!!!!??? :(( Curke, lijepo se provedite a ja ću mislit na vas dok skačem zumbu pred tv-om!!!!! :)

 • Default avatar -
  MsVijolica

  a mi koji bi došli samo na zumbu? iz obližnjih mjesta

 • Default avatar -
  MsVijolica

  a mi koji bi došli samo na zumbu? iz obližnjih mjesta

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.