Ljepota i relax 18. travnja 2016.

Tri koraka za privlačenje obilja u život

Sreca-Zena_1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zakon atrakcije ili Zakon privlačenja jedna je od najintrigantnijih tema ovog stoljeća. Jedan od glavnih razloga takvom statusu je način na koji je prezentiran još od čuvene „Knjige tajni“ , a veliki doprinos njegovoj atraktivnosti dao je i stav da je svjesna ili namjerna primjena ovog zakona alat uz pomoću kojeg se najbrže i najkonstruktivnije može doći do materijalnih sredstava koja svi u konačnici priželjkujemo

Zakon atrakcije u svakodnevnom životu

Sigurno je svatko od nas mnogo puta doživio situaciju u kojoj o nečemu mislimo, i to nam se dogodi vrlo brzo... Recimo da poželimo neki dar ili iskustvo koje nam se vrlo brzo manifestira u realnosti. Što se još događa osim što znamo da smo „privukli“ to nešto o čemu mislimo? Kako je došlo do usklađivanja? Po zakonu atrakcije, privlačimo ono što nam je atraktivno, ali i ono u što vjerujemo da je ostvarivo. Proces manifestiranja ne samo želja koje imamo, već cjelokupnog života, događa se kontinuirano jer mi smo energetska bića, a energija ili vibracija stvara materiju. Vibracija je produkt naših misli, kako onih svjesnih tako i onih nesvjesnih, a proces manifestiranja misli događa se na sljedeći način:

Prvo ide misao, zatim (bezuvjetno) misao prati emocija koja stvara naš doživljaj stvarnosti, da bi shodno tome kako se osjećamo u povodu te situacije kojoj smo mi odredili značenje, stvorili osjećaj koji je vibracija. Vibracija u konačnici manifestira rezultat u realitetu. Pod rezultatom, smatraju se događaji, situacije, materijalna sredstva.

Dosadašnja iskustva i njihov utjecaj na naš doživljaj

Naš doživljaj je uvjetovan prethodnim iskustvima kroz koja smo prošli tijekom života i uvjerenjima koja su naša orijentacija u svijetu ili popularno zvani programi koji nam služe. Da nije njih, mi ne bi znali tko smo, kuda idemo i što radimo. Programa ima bezbroj i za svakog čovjeka, njegov splet programa je autentična petlja misli (većinom nesvjesnih) koje upravljaju njegovim životom i drže cjelokupnu egzistenciju u pogonu.
Oni su isto energija koja egzistira u našem energetskom polju i upravo su oni razlog zašto često u materijalnom svijetu ne svjedočimo željenom. Sve dok u energetskom polju imamo vjerovanje da je nešto nemoguće, da je moguće ali teško, ili da je moguće ali ne meni, takvoj realnosti ćemo svjedočiti. No, to nikako ne znači da smo mi neuspješni ili loši ako ne uspijevamo dići svoju vibraciju, osjećati se dobro ili u skladu sa željenim. Baš suprotno, sve dok sebe prihvaćamo takve kakvi jesmo mi smo u dobroj vibraciji. Tri koraka za manifestiranje uz pomoć zakona privlačenja:

Pitaj

Prvi korak nekad svjesno, nekad nesvjesno iskomuniciramo sa Svemirom. Svaki put kada nešto želimo, to nešto se smjesti na jednom mjestu koje često definiram kao balon koji se puni kreacijama koje su spremne za isporuku nama. Taj balon stalno hoda za nama i „proganja“ nas. Cilj i poanta kreacije je da sve što se nalazi u balonu, uđe u naše energetsko polje, odnosno da se naša energija uskladi s energijom toga što želimo. Zato se kaže da vizualizacijom situacije „kao da“ – u kojoj sebe vidimo i osjećamo kako je biti u toj situaciji, postoji mogućnost postizanja pozitivne emocije koja je u skladu s rješenjem. To omogućuje da ono što želimo uđe u naše energetsko polje. No, za biti ili imati to što smo zatražili unutar svog materijalnog svijeta, ključna je 2. faza manifestiranja a to je vjera da je to nešto moguće i pogotovo da je to nešto moguće za nas.

Vjeruj

Naše vjerovanje da li je nešto moguće, najviše ovisi o našoj trenutnoj vibraciji u kojoj jesmo u trenutku kada želimo. Tada si postavljamo prvo pitanje, da li želimo zato što smo inspirirani i smatramo da zaslužujemo, ili želimo zato što smo frustrirani i smatramo da je nepravedno što nemamo. Vibracija kojom vibriramo, odnosno emocija iz koje započinjemo kreiranje je najvažniji segment za uspjeh u kreiranju. Zato kreiranje, nije čin koji možemo izvesti koristeći raznorazne savjete kako kreirati, već isključivo osluškujući sebe i svoje emocije. Za uspjeh kod koraka 2 u kreiranju, ključni segment je spoznaja da sve što nam se događa , omogućuje naš rast. Tek kad naraste naš svijet, mi se dižemo na višu vibraciju. Zato bi probleme, neuspjehe u životu i blokade koje se pojavljuju u procesu svjesnog manifestiranja ako želimo manifestirati i napredovati, morali gledati kao stepenice uz pomoć kojih se diže vibracija i način kako se mi možemo uskladiti sa željenim. Ako želimo bolji posao, koji je na ljestvici tri stepenice iznad onoga gdje se nalazimo sada, to znači da za njegovo manifestiranje u materijalnom svijetu moramo dobiti neke uvide koji će unutar mentalnog sklopa omogućiti drugačije misli. One će onda proizvesti vibraciju u skladu s tim ciljem. 

Upravo su problemi način kako se taj uvid može dogoditi, jer sve dok ih nema, mi smo ok, ali smo istovremeno i na razini svijesti na kojoj je naš rezultat koji imamo u materijalnom svijetu. Zato, svaki put kada imamo problem, naš zadatak je da iščitamo njegovu pozitivnu namjeru uz prethodnu spoznaju da ona definitivno postoji. Jer, ljudsko biće nije tu da bi se patilo, već da bi uživalo. A problemi i blokade su tu, kao putokazi koji se pojavljuju onda kad treba, onda kada smo spremni da rastemo i u stvari onda kada i sami smatramo da je vrijeme za promjenu. Zbog toga je ključni segment kreiranja, druge faze, prihvaćanje samih sebe takvi kakvi jesmo ali i razgovor sa samima sobom. Spoznaja da privlačimo ono što jesmo i da realiziramo ono što nam je atraktivno u ovom trenutku, definira dakle našu jasnu potrebu za tom situacijom- rastom. 

Ako smo realizirali negativnu situaciju ili bolje reći drugačiju od one koja je odaslana u naš balon, onda zatvorite oči i pitaje sami sebe, zašto vam je baš to bilo potrebno? Razgovor sa samim sobom shvatite kao fiziološku potrebu vašeg duhovnog bića. Ako ga ignorirate onda kada vam daje na znanje da ne čujete poruke koje šalje, ono će podebljati intenzitet, poslati novi problem, a vi ćete reći da opet niste uspjeli i konstatirati kako privlačite ono što jeste. Ne dozvolite sebi da vam 3 minute razgovora sa sobom, u meditaciji ili na bilo koji drugi način, bude razlog zašto niste uspjeli ostvariti svoj kapacitet za koji je došlo vrijeme, da ostanete u niskoj vibraciji i gomilate mentalne blokade koje u konačnici proizvode bolest. Dakle, poanta priče je – okrenuti problem s druge strane, dobiti uvid što vam želi reći i koju poruku vam želi poslati.

Primi

Nakon što to uradiš tvoja automatska reakcija bit će visoka vibracija i tada si omogućila da se iz tvog balona, uspostavi jedan siguran put svemu što želiš biti ili imati i što čeka da shvatiš poruke. U tom procesu, podignut će ti se razina svijesti, promijeniti misli, spoznati vrijednost i automatski odaslati to u svemir, što će on bezuvjetno vratiti. Kada se ispune svi ti uvjeti završen je treći korak nakon kojeg si spremna primiti i to će se dogoditi u najbržem mogućem roku.

Pročitaj kako da u 10 koraka brzo popraviš svoje raspoloženje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.