Ljepota i relax 20. veljače 2015.

Wellness dani u ožujku u Opatiji

Opa-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tradicionalno se svakog ožujka u Opatiji održavaju wellness dani koji nastoje promovirati zdrav život kroz dugoročno očuvanje zdravlja. Ožujak je odabran kao mjesec zdravlja i wellnessa prisjećajući se na 4. ožujak 1889. godine kada je Opatija proglašena službenim kraljevskim klimatskim lječilištem ondašnje Austro-ugarske monarhije

Anti-aging tretmani

Vraćajući se na tu, nekad uglednu, tradiciju zdravstvenog turizma 19.stoljeća, koji je punio ondašnje opatijske pansione u razdoblju od listopada do svibnja, Opatija je iznjedrila turističko-medicinski proizvod, tretmane pomlađivanja. Riječ je o medicinskim, nekirurškim tretmanima pomlađivanja lica i tijela za čiji je oporavak potrebno kratko vrijeme, stoga su namijenjeni gostima koji u Opatiji dolaze na vikend ili kraći boravak. Novi proizvod predstavljen je putem www.antiagingcroatia.com

Takav novi turističko-medicinski proizvod aktualan je u razdoblju od rujna do svibnja(kada se preporučuje obavljati tretmane pomlađivanja na licu i tijelu), a obavljaju ga u privatnoj ordinaciji dr. Jadranke Markušić, smještenoj u centru Opatije. Osmislile su ga dr. Jadranka Markušić, koja već 20 godina vodi privatnu dermatovenerološku ordinaciju u ulici Maršala Tita i njezina kći Sanja Markušić, nekadašnja direktorica marketinga i PR-a opatijskih hotelskih kuća i članica TZ Opatije.

Destinacija za rejuvenaciju

Nadaju se da će se još poslovnih subjekata iz područja medicine i drugih usluga priključiti sa svojim ponudama kako bi se Opatija repozicionirala kao destinacija za rejuvenaciju u širem pogledu riječi. Rejuvenacija i pomlađivanje kroz boravak u Opatiji, tretmane pomlađivanja ali i druge estetske i lifestyle proizvode.

Svoju ponudu objavili su na četiri jezika na web stranici www.antiagingcroatia.com. Zamišljeno je da s vremenom stranica postane portal za promociju anti-aging turizma i turističke ponude u regiji. U ožujku, tijekom dana wellnessa u Opatiji sudjeluju s posebnim popustima na svoje anti-aging usluge.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.