Ljepota i relax 20. lipnja 2016.

Vrijeme je da upoznaš vlasnicu savršenog tijela!

Kelly_Brooke
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako se do sada nisi upoznala s ljepoticom Kelly Brook, sada je pravo vrijeme. Naime, ova manekenka i glumica proglašena je vlasnicom savršenog tijela. Prema istraživanju provedenom na Sveučilištu u Teksasu, njene tjelesne karakteristike kao što su visina, težina, dužina kose i oblik lica smatraju se idealnim. Iako bi se za Kelly Brook mogli reći da nije vitka i primjer klasičnog ženskog modela, ona zrači ljepotom te zdravljem

Znanstvena studija je na ovaj način potvrdila kako žene poput Kelly Brook koje su prirodne i zadovoljne svojim tijelom, muškarci smatraju izuzetno privlačnima i izgledom savršenima. Kelly je mlada žena koja do sada još nije koristila nikakve tretmane povezane s plastičnom operacijom, a osim njenog lijepog tijela, njene zavodljive oči i sretno lice svakako su očaravajući. Sama manekenka tvrdi da je u mladosti bila predmet ismijavanja zbog svog raskošnog tijela.

Pročitaj savjete za vitkiji izgled bez dijete!!

Pinch Punch pic @randallslavin 😘

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

January 💋

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.