Ljepota i relax 12. prosinca 2017.

Uživaj na božićnoj zabavi "My Fairytale" i učini dobro djelo

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Blagdani su puni čarolije i bajkovitih trenutaka. Event „MY FAIRYTALE“ koji priprema poznati WHISPER OF NATURE suvremeni lifestyle brand koji spaja ljepotu i namjeru poziva te u svoj bajkoviti svijet čarolije dana 14. prosinca od 18 do 20 sati u BIZkoshnici, Ilica 71, u Zagrebu.

Saznat ćeš na ovom eventu, te uz puno pozitivne energije i ugodno druženje imat ćeš priliku vidjeti, isprobati i kupiti sve Whisper proizvode po promo cijenama - nakit, eko svijeće i ručno rađeni mirisi za prostor.

Uz vilinsko druženje i razmjenu pozitivnih čarolija, te uz šalicu toplih napitaka i božićnih delicija koje priprema poznata ANA MIŠKOVIĆ za Biberoncakes*, moći ćeš pogledati limited edition blagdansku kolekciju unikatnog nakita koji će zadovoljiti svaku vilu.

Također ćeš moći osvojiti i bogate nagrade na tomboli, a svatko će dobiti mali znak pažnje jer iz ove bajke nitko neće otići praznih ruku. Da se osjećaš kao prava vila, pobrinut će se Whisper Vila vizažistica koja će vam napraviti idealan vilinski face-painting!

Rukee Možda te zanima... Zrno rudrakše usrećuje i umiruje Ljepota i relax

Ovaj božićni event je humanitarnog karaktera te se tako prihod od prodaje Whisper proizvoda i od ulaznica donira društvu „Mali zmaj“. Cijena ulaznice je simboličnih 25 kuna. Rezerviraj svoju ulaznicu na vrijeme!

Ovaj event su podržale mnoge osobe iz javnog života potvrdivši svoj dolazak, kao što je Tihana Harapin, Mihaela Brijak Devescovi, Iris Pinjuh Androšević, Marina Đarmati, Josipa Pavičić Bernardini, Zvončica Vučković, Dvina Meler, Marija Cvitanović, poznate blogerice te mnogi drugi.

Dolazak potvrdi u inbox Facebook stranice WHISPER OF NATURE**, na mail info@whisperofnature.eu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.