Ljepota i relax 23. lipnja 2017.

Upoznaj drukčiji Zagreb: Noćna kazališna tura Tajne Griča

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

I ove godine otkrijte bogatu i mističnu zagrebačku povijest uz Tajne Griča! Noćna kazališna tura Tajne Griča, koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati - svakog petka na hrvatskom i subote na engleskome jeziku!

Ture počinju u 21 sat, a mjesto polaska je ugao Mesničke i Ilice. Radi se o jednom od najinovativnijih turističkih proizvoda koji Zagreb već niz godina nudi posjetiteljima, a njegovu su kvalitetu potvrdile brojne domaće i inozemne turističke nagrade! Usto, tu su i uvijek pozitivni komentari oduševljenih posjetitelja!

Turu je režijski oblikovala kazališna redateljica Anja Maksić Japundžić

Tajne Griča organizira Udruga za očuvanje kulturne baštine Katapult u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Turu je režijski oblikovala kazališna redateljica Anja Maksić Japundžić. U turi, koju vodi lik Marije Jurić Zagorke, sudjeluje gotovo tridesetak izvođača - profesionalnih glumaca i glazbenika, ali i vitezovi i konjanici, koji su posebna atrakcija, osobito djeci!

Tijekom ture, posjetitelji upoznaju bogatu povijest zagrebačkog Griča, isprepletenu gradskim legendama, običajima i najpoznatijim scenama iz hrvatske književnosti. Da je riječ o zaista posebnoj turi, pokazuje i velik broj Zagrepčanki i Zagrepčana koji joj se pridružuje, u želji da o svome gradu saznaju nešto novo, na potpuno drukčiji način!

Nakon niza godina održavanja, interes za Tajnama Griča ne prestaje, a ulaznice za cijelu sezonu su već u prodaji od početka svibnja. Više informacija o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima na www.tajnegrica.hr!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.