Ljepota i relax 20. rujna 2015.

Uništava li trajni lak nokte?

Nokt-Uspr
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Trajni lak se nanosi na prirodne nokte što znači da se ploča nokta prilikom tretmana ne smije matirati niti brusiti jer nokti nakon uklanjanja trajnog laka moraju biti u istom stanju kao i prije tretmana, čvrsti i sjajni. Doznaj u članku ostaju li nokti nakon trajnog laka zaista čvrsti i sjajni ili ih on ipak oštećuje

Sušenje pod UV lampom

Trajni lak se nanosi kao običan lak za nokte, ali se ne suši na zraku već pod UV lampom. Trajnost na noktima je dva tjedna. Namijenjen je osobama koje imaju kvalitetne i čvrste nokte. Na slabim noktima sklonim listanju trajnost je puno kraća. Bit trajnog laka je da klijentica ima lijepe i uredno nalakirane nokte puna dva tjedna. Trajni lak se uklanja posebnom tekućinom na bazi acetona s dodatkom ulja kako se nokti ne bi isušili i oštetili. Trajni lak je manje štetan jer se ploča prirodnog nokta ne matira te nakon skidanja nokat ostaje u istom stanju kao i prije tretmana. 

Ako klijentica sluša upute da se trajni lak nakon dva tjedna skine i napravi novi, štetnog utjecaja nema, ali klijentice se u većini slučajeva ne drže uputa i ostavljaju trajni lak duže od dva tjedna i sami kod kuće 'čarobiraju' s rašpicama i prikrivanjem izrasta slojevima laka za nokte (puno njih i skine nokte tako da iščupa trajni lak zubima) te tako mogu oštetiti prirodni nokat.

Doznaj više o trajnom laku za nokte.

-

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.