Ljepota i relax Wellness 02. studenoga 2017.

Umjetnost, wellness i dizajn recept su za potpunu relaksaciju

Foto: Terme Tuhelj
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Na Danima hrvatskog turizma u Malom Lošinju, Hotel Well**** Terma Tuhelj osvojio je 2. mjesto u kategoriji 'Wellness hoteli'. Priznanje mu je dodijeljeno u okviru 'Turističkog cvijeta – kvaliteta za Hrvatsku', akcije koju već 21 godinu uspješno provodi Hrvatska gospodarska komora.

Ovo je još jedna od bitnih priznanja Termama Tuhelj za unapređenje svoje wellness ponude koja uvijek nudi nešto novo i drugačije.

"Konstantnim  unapređenjem  u  smjeru  inovativnog  razvoja wellness ponude kojoj  smo dodali art notu, pokušali smo gostima pokazati kako se umjetnost nalazi  svugdje  oko  nas.  Upravo od samog početka poslovanja ispreplićemo umjetnost,   dizajn,  wellness  i  dobar  osjećaj,  kreirajući  jedinstvene wellness  &  spa  proizvode.  Naravno,  ne  smijemo  zaboraviti  i prirodnu komponentnu  naše  wellness  ponude  koja  se  temelji  na termalnoj vodi i termalnom  blatu  koje  je  itekako  prepoznatljivo  kod naših gostiju. Ova nagrada je svakako jedan dodatan vjetar u leđa koji će nam pomoći da budemo još  bolji, inovativniji i jedinstvenim u ponudi koju pružamo." - istaknula je Petra Terner iz Terma Tuhelj.

Možda te zanima... Glumica Marija Borić rješava se stresa pomoću termalne vode Ljepota i relax

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.