Ljepota i relax 30. lipnja 2016.

Umjetnica koja duhovito oslikava raspoloženje

Issa Bratinčević
1/3
Foto: Issa Arts Mlada umjetnica
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako koristiš Facebook postoji velika mogućnost da si već upoznala Miss Spring, Mr Snow ili neke druge likove iz crteža mlade umjetnice Isse Bratinčević. Završila je studij antropologije i engleske književnosti, a ilustracije su njena ljubav iz djetinjstva.

Issa na svojoj stranici Issa Arts nekoliko puta u tjednu, vjerojatno prema vlastitoj inspiraciji, objavljuje svoje crteže. "Na nove crteže me inspiriraju svakodnevni događaji, vremenska prognoza, priroda, putovanja, knjige, glazba, ljubav, problemi, godišnja doba, filmovi... ukratko - svijet oko mene.", kaže Issa.

Njeni crteži su prava umjetnička djela koja osim odličnog crteža, odlikuje duhovita poruka, a ponekada i koja motivirajuća priča. Kako Issa sama kaže, najviše voli crtati slike inspirirane godišnjim dobima i putovanjima. Voli se igrati bojama i detaljima iz prirode te godišnjim dobima dati ljudsko obličje i karakteristike.

 | Author: Issa Arts Foto: Issa Arts

 | Author: Issa Arts Foto: Issa Arts

Facebook stranicu Issa Arts, koja ima gotovo 7000 obožavatelja, vodi od kraja 2011. godine. Sve je krenulo kao zanimljivi hobi, no Issa je ubrzo kreirala niz unikatnih proizvoda koje najčešće prodaje po narudžbi. Tako u ponudi ima personalizirane bilježnice i rokovnike, putne planere, planere za vjenčanja, kuharice, male knjižice od nekoliko stranica u kojima je ilustrirana nečija osobna priča, čestitke, uokvirene portrete i priče za godišnjice, vjenčanja, rođendane. Također, odnedavno u ponudi ima i majice s printom nekih njoj najdražih osobnih radova, a u planu su joj i printane kuharice, rokovnici, putni planeri.

 | Author: Issa Arts Foto: Issa Arts

Reakcije ljudi koji ju prate ili kupuju njene proizvode su jako pozitivne i tople, što je i vidljivo u komentarima na Facebook stranici. "Svaki put kad se netko javi s povratnom informacijom pomislim kako imam najbolji posao na svijetu. Radim ono što volim i, sudeći po reakcijama ljudi, uspijevam svojim radom razveseliti mnoge. Mislim da ono što im se najviše sviđa je osobni pristup - svima je drago vidjeti svoju ljubavnu ili životnu priču ilustriranu na papiru.", kaže Issa.

Caffeine heart | Author: Issa Arts Foto: Issa Arts Zanimljiv opis zaljubljenosti

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.